Kärleken till indisk mat och en urhärlig tjejmiddag.

I fredags var vi helt slut från veckan som gått, så vi beställde hem indiskt till middag och somnade framför en film. Ändå bra fredag att hänga med den man älskar och äta indisk mat alltså.

På lördagen var ju killarna på svensexa så jag promenerade ner till Riche.

Brunchade med dessa ladies och skrattade åt uppdateringarna från sexan. Det är Amanda till höger på bilder som ska gifta sig med sin Shoan!

Egg Benedicts, bellinis och bloody!

Sen gick jag och handlade, städade lägenheten och började med kvällens middag.

En sidesallad på ruccola, vattenmelon, tomater, granatäpple och gurka. Dressade med olivolja, tjock balsamico, salt & peppar. Grönsaker och frukt i en och samma skål är MUMS!

Marinerad kyckling i ugn med potatis, morötter, lök och paprika.

Mitt eminenta middagssällskap!

Efter en flaska champagne och en stor tallrik tryffelsalami högg vi in på maten samtidigt som vi överröstade varandra i skratt, dåliga skämt och historier.

Lin och Johan kom förbi efter middagen så dansade vi till gamla hits resten av kvällen innan det blev en sväng förbi både Bernies och Wall.

Igår mådde jag ju sådär efter min superlördag så det blev en promenad, thaimat till lunch, film i soffan och så burgare till middag. Glömde ta en enda bild men så kan det bli ibland.

Hur har er helg varit? Puss!

  1. Jag har varit på bröllop och det var den bästa helgen på länge faktiskt! Så himla mysigt och framförallt så jäkla kärleksfullt, älskar bröllop alltså!

  2. Fina fina du, jag orkar ingenting just nu. Livet går emot och jag tappar all ork och lust. Orkar inte prata, orkar inte le och har slutat att äta. Vill inte träffa någon utanför min familj och mina vänner är de sista jag vill träffa.(de är oftast de första jag vill träffa..) ligger mest hemma i soffan och kollar program efter program och fäller någon tår då och då. I helgen var jag så ledsen att jag inte kunde sluta gråta, grät mig själv till sömns för att sedan vakna ännu tröttare. Vet inte vad jag ska ta mig till, vill ta mig upp ur detta mörka hål samtidigt som jag tänker att jag låter detta mörker sluka mig tills mörkret och ledsamheten rinner ut i sanden. Vad gör jag? Hur lagar man ett krossat hjärta pga livet?

  3. Vi har haft något som kallas Malmöfestivalen här nere i skåne, en form av gratisfestival och hela staden fylls av mat, glädje & en massa olika artister! Det är ett så himla mysigt sätt att avsluta sommaren på då det alltid är denna tiden på året. Man träffar många som man inte sett på länge och det är bara så bra stämning överallt.
    Hade två brakdagar på festivalen i både fredags och lördags men det satte sina spår, haha. Denna helgen blir det lite lugnare så det ska bli skönt! 🙂

    Kram på dig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi