Guldhalsband och drömmiga skrubbar.

Det är en sån lyx att fylla år och få presenter. Alltså verkligen. Kolla bara på det här fina halsbandet i guld som jag ju önskade mig! Tack Dasha <3

Tvålar, doftljus, lotions… Sånt man gillar helt enkelt.

Jag har väldigt svårt för många dofter, men Björk & Berries får mig verkligen att falla handlöst. Doftar otroligt gott och alla produkterna känns fräscha. Stort plus för att de är ekologiska!

ATT Amanda och Shoan överraskade mig med min drömskrubb, åh! Nu ska jag ta slut på min nuvarande budgetskrubb innan den här lyxiga saken får ta plats i badrummet. Längtar!

Timmy och Sofia känner till min svaghet för tunna armband och roséguld, det här kommer att bli en favorit runt handleden.

  1. My goodddd!! Du är så HIMLA HIMLA HIMLA vacker Michaela! Du är liksom naturligt vacker! Kan inte du berötta i ett inlägg om vilka produkter du sminkar dig med, hur du stylar ditt hår osv? Gah! Så fin *emoji med hjärtögon*.

    1. Svar till Amanda:
      Man kan inte svara om man inte vet själv. Jag har sagt till er att den inte bara försvunnit utan att vi kommer att meddela vad som händer med podden när sommaren över, vilket den i min värld är när augusti ligger bakom oss.

      Kram

  2. Hej finaste Michaela!
    Jag undrar hur du tränar? Eller om du tränar haha! Du är alltid så snygg så jag undrar hur du gör! Eller äter du efter någon speciell kost?
    Måste även passa på att säga att jag inte skulle klara mig utan din blogg!! Du är så bra!!
    Kram från mig!

    1. Svar till Rebecka!:
      Hej finaste du!

      Jag rör på mig i den mån jag orkar och har lust med. Borde kanske vara lite mer för min egen hälsas skull. Vardagsmotion och yoga en gång i veckan/pw/löpning mellan varven. Ingenting avancerat alltså. Äter alltid det jag är sugen på! Men i lagom dos och tills jag är mätt. Jag tror på att äta för själen också 😉

      Kram och njut av ditt liv och maten som finns i det! Rör på dig för välmåendet och ät gott av samma orsak.

  3. Michaela du är så underbar och verkar alltid vara så positiv och glad! Fortsätt med det snälla du och ha en bra kväll ❤️

  4. Har tänkt fråga flera gånger och inte kommit till skott, men nu kan kag inte hålla mig längre: vart kommer ditt snygga svarta linne från och vad är det för fin bh (?) med tunna band du har under? Typ finaste överdelen jag sett på hela sommaren! Puss

  5. Åh åh!!!! Michaela du är så underbar!! Beundrar dig så mycket, du klär dig så fint och verkar så jordnära! Kan inte du ha en frågestund snart? Kram från Amanda, ha en härlig kväll =) ♥
    Förresten jag har en fråga: när hittade du ditt såkallade ”tjej gäng” det är så svårt, iallafall för mig.. Alla tjejer är så taskiga utan anledning och jag vet inte vad jag ska göra..

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi