God morgon mina änglar!

Jag hoppas att ni har sovit gott. Jag sitter inne på huvudvärken från helvetet men annars är det bra med mig… ska ringa och boka en tid för akupunktur idag tänkte jag. Behöver släppa på spänningarna som faktiskt är helt sjuka. Jag förstår inte hur man ska orka leva med så mycket spänningar i huvudet för resten av ens liv.

Måste kanske sadla om och börja yoga på heltid???

Anyway, tack för tipsen om bilderna! Precis som ni säger så läser ju extremt många blogg i mobilen och då kan det ta längre tid att ladda om det är stora bilder, men å andra sidan så kan det se finare ut om man läser i datorn. Jag ska testa mig fram med liiite större bara, och om det inte känns bra återgår vi till det normala imorgon igen 🙂

Älskar er!

  1. Jag hade samma problem med att jag vaknade med huvudvärk. Testade att köpa en tandskena på Apoteket (350:-) wow vilken skillnad! Kan vara värt ett försök?

  2. Har också en massa spänningar i kroppen. Inne i en rejäl svacka just nu, trots hela 2 månader semester. Börjar plugga mitt sista år på universitetet nu till hösten och vet inte hur det ska gå… Är ju liksom stressad i kroppen fast jag är ledig. Tidigare sökt hjälp på vårdcentral, fick gå hos psykolog några gånger, tilla resurserna tog slut, och ingen uppföljning fick jag heller. Tycker så synd om min pojkvän också som måste stötta mig hela tiden och stå ut med ångest- och gråtattacker på kvällarna..

    Ska också testa akupunktur och yoga till hösten. Ah var tydligen tvungen att skriva av mig, tack för bästa bloggen ♥

    1. Svar till Sofie:
      Åh, Kämpa! Jag kör med bettskena, yoga, akupunktur och psykolog mellan varven för att bota ångest. Om jag sköter allt brukar jag må helt okej i kropp och knopp, men inte om jag slarvar. Så håll i yogan! ♥

  3. Hej bästa Michaela,
    Tråkigt att höra om dina återkommande problem med huvudvärk.. Hoppas verkligen att det hjälper med akupunktur!

    Tänkte egentligen mest komma med en liten fråga som du gärna får ta upp i ett inlägg om du vill.
    Jag är en person som ständigt impulsköper kläder, har ingen riktig ”stil” utan handlar mest det jag tycker ser fint ut direkt när jag kommer in på ”kedjorna”..
    När jag sedan väl ska sätta på mig kläder till jobbet så står jag framför en garderob med en massa skrikiga färger och mest olika toppar, alltså INGET att ha på mig.

    Har därför kommit fram till att jag skulle vilja bli bättre med mina inköp och bygga upp någon form av ”basic-garderob” så allt matchar allt och lägga lite mer pengar på lite bättre plagg..

    Jag tycker du alltid är så himla snygg och verkar lägga mer pengar på kvalitet istället för kvantitet, har du något tips för hur du tänker med din garderob? Den är så himla mångsidig och stilren!

    Sorry för lång fråga men har börjat hamna lite i en svacka klädmässigt nu inför hösten.. 🙂
    Tack på förhand!
    Kram till dig och tack för världens bästa blogg!

    1. Svar till Mimmi:
      Hej fina!

      Jag har ju valt att begränsa min garderob för att därefter kunna maximera den. Jag har alltså helt valt bort färg, förutom en liten klick färgglada klänningar till min resegarderob som jag bara tar upp under juni-augusti. Utöver det kör jag bara på svart, vitt, beige, grå. Då matchar i stort sett alla plagg med alla. Sen tänker jag såhär, i korta drag:

      1 par svarta jeans
      1 par vita jeans
      1 par skinnbyxor
      1 par svarta byxor
      1 st riktigt snygg kostym
      Kashmirtröjor i favoritfärger (jag kör svart, vit och grå)
      Skjortor i favoritfärger (jag kör vit och svart)
      Blusar i favoritfärger (samma där – vitt och svart)

      Toppa med hållbara ytterplagg, skor och väskor – håll koll på reorna. En stor vardagsväska och en mindre väska av bra kvalitet, skor som funkar hela dagen (alltså från morgon-middag) samt några riktiga killerheels – sen är du hemma!

      Lycka till med garderoben!

  4. Hej!

    Jag har för mig att jag läst/hört i nån av era podcasts att ni skulle göra en pod om att dumpa någon, när kommer denna?

    mvh, Anna

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi