Petra.

Petra skrev ett inlägg om hur vi lärde känna varandra som ni kan läsa här om ni vill. Jag blev tårögd, älskar henne så mycket. Ibland frågar ni i kommentarsfältet varför vi inte umgås längre. Men såhär är det ju, att som bästa vänner vet man alltid var man har varandra hur mycket eller lite man än umgås. Petra är min bästa vän och jag älskar henne massor. Hon är den person vars vänskap jag känner mig trygg i, vi finns alltid vid varandras sida.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det WAY OUT WEEEST!

  1. vet du, jag läste det och blev så himla rörd. Och du ska aldrig behöva försvara er vänskap, i äkta vänskap kan man vara ifrån varann perioder pga jobb, flytt, whatever men ändå aldrig bli obekväm eller främmande för varann. Man måste inte ses X antal gånger i veckan för att det ska vara ”bra i relationen”.
    Att kunna vara ifrån varann ett tag UTAN panik att glida isär eller att man ska glömma varann eller vad det nu kan vara, det är en trygg relation!

    gah, rörig kommentar kanske! är stressad men ville bara skriva det 😉 KRAM!

    http://isabyl.blogg.se

  2. ♥ söta hoppas du hade en tippen födelsedag!!
    älskar din blogg supermycket och tänkte på det när du skrev med Petra att folk komenterat varför ni ej umgåtts så mycket eller så tänker på det med dasha också har inte hört eller sätt så mycket om er? har det hänt ngt där lixom

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi