Önskelista

Imorgon fyller jag hela 25 år (så stort!) och såklart finns det en del grejer på min önskelista. Ja, man får skriva dröm-önskelistor fastän man är 25 år (imorgon).

Jag älskar den här jackan från Acne så mycket så att det gör ont. Synd att den kostar skjortan… man önska får man!

Beige hösttröja från Acne som är helt otroligt mysig och fin. Beige och svart är ju mina favoritfärger på hösten så den här får gärna flytta in i min garderob.

Mycket höst (och Acne) men det blir lätt så när sommarens semester är över. Mina Pistols har varit trogna tjänare på mina fötter i fyra års tid, men nu är det dags för en uppdatering. Jag tänker mig dessa som är likadana fast med en högre klack.

Lyxiga skönhetsprodukter är det härligaste som finns. Ingenting är bättre än att bli överraskad med en skönhetsprodukt. Bodylotions, skrubbs, peelings, återfuktande krämer… man får ju inte nog. Den här vaniljskrubben från Laura Mercier sägs vara en riktig tiopoängare i duschen, jag skulle gärna testa!

Guldringar (eller diamantringar, hehe) är så himla fint. Speciellt när man är brun! De tunna guldringarna från Jane Koenig är riktiga favoriter just nu.

Ett tunt guldhalsband.

Baddräkt från Eres (bilden snodd av Columbine!)

Har fortfarande inte släppt dessa Hermes-sandaler… Tänker på dem varje gång jag är på semester.

En höstväska från Celine.

Jag provade dessa solglasögon från Bottega Veneta när vi var i Frankrike och kan inte släppa dem. Alls.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi