En dag på stranden



Idag har det inte gjorts många knop här i Torre Vieja. Vaknade vid tio, gick och handlade, åt en lång frukost och har sedan legat på stranden hela dagen. Gick upp för en kebab till lunch och sen mer strandhäng. Nu ska vi ut och äta med D’s familj som också är här så jag måste springa. Hoppas ni mår bra ♥!

  1. Åh! Snälla skriv lite tips på restauranger och shopping om du stöter på något/några toppen ställe(n)! Ska dit i september och har aldrig varit där förr 🙂 Ha en underbar semester. Kram

  2. Härligt det ser ut! 🙂 Kan inte du berätta, kanske i ett inlägg, var du gör naglar, fransar och andra ev behandlingar? Du ser ju alltid så snygg å fräsch ut! Jag är ny i Sthlm och vill gärna ha tips. Kram!

  3. Men, hur kul. Sitter på samma strand (la mata) och latar mig. Hoppas att ni har en toppensemester och missa inte nya utomhusgallerian vid La Zenia Boulevard, typ 20 min härifrån. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi