Vamos!

Nu har jag jobbat hemma hela förmiddagen och ska strax hoppa in i bilen mot Arlanda. Det blir någon timmes jobb och lite magasin-shopping där också innan planet mot Spanien lyfter! Min killes föräldrar har lägenhet utanför Alicante så vi ska dit en vecka för sol, bad och en massa jävla tapas. Gud så härligt det ska bli. Jag har nät som vanligt så vi ses i Spanien om några timmar!

  1. Gud vad du reser mycket! Så himla roligt att få se bilder ifrån alla ställen. Men hur har man råd? 🙂

  2. Åh älskar Alicante! Pluggade där i 3 månader. Om ni ska bada tycker jag playa de San Juan är helt klart bäst, fantastisk strand!

  3. Min familj har hus mellan alicante och santa pola! Är där just nu haha. Ett tips är att åka ut till ön tabarca där det är jättefint vatten och supermysigt! Båten går från santa polas hamn.
    Kram och jättefin blogg du har!

  4. Älskar verkligen din blogg och podd-tv med Dasha men undrar varför ditt ena ögonbryn är lite mer uppåt böjt än det andra?

  5. Oj du ser så mager ut?! Hur kan du äta så extremt mkt som du skriver o samtidigt ha gått ner så mkt? Att bara skippa utgångar o lite fyllekäk gör väl inte en så smal? Hoppas allt är ok.

    1. Svar till Maria:
      För det första så äter hon knappast extremt mycket, och för det andra så är det vinkeln på bilden som gör att hon ser mager ut.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi