Fotboll på Carlton, dans på Baoli och efterätter som saknar ord.

Förra lördagen kom vi till Cannes på eftermiddagen, checkade in och packade upp. Vi hade bokat en svit på ett hotell lite längre upp i Cannes med två våningar och glasgolv. Superhärligt var det.

 Sen gjorde vi i ordning oss för att gå ut och äta middag. Det blev en enkel pasta och jag såg som bekant ut såhär då.

Efter middagen gick vi till Carlton för att titta på fotboll.

Skål!

Drack roséchampagne och åt macaroons. Var otroligt lycklig i den stunden. Efter matchen gick vi till Baoli och tog några drinkar!

Förra söndagen låg vi på stranden hela dagen men det vet ni som läste bloggen förra veckan redan, så vi skippar de bilderna 🙂

På kvällen gick vi ut för att se VM-finalen och äta middag.

Vi gick till det här lilla stället som jag varmt rekommenderar er att besöka om ni är i Cannes. 35 euro för en trerättersmeny som var hur god som helst.

Stället var lantligt och skandinaviskt inrett vilket jag tyckte var gulligt. Vi satt på den lilla uteserveringen i en soffa bredvid varandra, romantiskt. Till förrätt delade vi på gnocchi med tryffel (DOG) och en kaka med tryffelsås som var helt sjukt god??? Älskade allt.

Hej här sitter jag och myser

Varmrätten glömde jag fota men efterrätten, GUD ALLTSÅ. Den till vänster var en kaffeglass med brownie och kola-kakor som… nej mitt ordförråd räcker inte till för att beskriva hur god den var så vi skippar det.

Sista dagarna från Cannes får ni läsa om imorgon. Puss!

  1. ”Till förrätt delade vi på gnocchi med tryffel (DOG)”
    Jag tänker: – Dog!? Åt hon hund?! Undrar hur många ilskna kommentarer hon måste ha fått nu?!
    Skrollar neråt….får en uppenbarelse: -Dog.. hon menar dog som i dö!

    Mvh efterbliven

  2. Herregud vad fin den svarta klänningen var!! Den som du bar vid vm-finalen. Vart kan man hitta den?!? Helt kär i den och skulle vara perfekt för mig på min och killens kommande årsdag. Massa kärlek, kram 😍

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi