Summerburst och en jävligt härlig möhippa.

Min helg började med Summerburst i fredags! Åkte dit efter jobbet och blev stylade i D:Fi’s tält. Vilken lyx va.

Vi var på strålande humör!

Dansade till Rebecca & Fiona, drack bubbel och hängde omkring i ett par timmar innan jag åkte hem för middag och fotboll med killen + bror. En lugn fredag för på lördagen väntade…

Möhippa för den här donnan! Amanda ska gifta sig i augusti och det ska självklart firas.

Vi började med att kidnappa henne hemma. Amanda är värre kontrollfreak än mig så när vi kom hade hon redan packat väskan för dagen, trots att hon inte visste när möhippan skulle äga rum. Den hade alltså varit packad i några veckor ”ifall att” haha.

Vi var ett riktigt härligt gäng.

Steffi hade gjort en intervju med Amandas blivande man som spelades upp. Jag blev gråtig som vanligt…

Sen promenerade vi ner till Berns för en underbar brunch! Croissanter, äggröra, bacon, chokladtryfflar, fruktsallad, pannkakor ja, you name it. Efter brunchen tog vi ett glas på uteserveringen innan det var dags för nästa stopp!

Vi checkade in för en mini-semester på Clarion Sign!

Hela dagen badade vi i poolen, drack färgglada drinkar, tog behandlingar (jag fick en riktigt skön massage), solade och avverkade oändligt mycket tjejsnack. Som man ska göra på en möhippa.

Solar (min bikini är från Triangl)!

När dagen gick mot sen eftermiddag gjorde vi oss i ordning för en drink på deras terassbar. Det var så jävla mysigt att göra i ordning sig alla tillsammans, som när man var yngre <3

Nästa anhalt var Vassa Eggen där vi skulle få lära oss att öppna ostron i köket!

The bride to be, Petra och jag – redo för ostronöppning.

Rickard som är kock på Vassa hjälpte oss att öppna. Bra tålamod att visa 15 tjejer hur det ska gå till, tyvärr är man ju inte så stark…

Efter en timme i köket satte vi oss ner i matsalen för en riktig pangmiddag. Kött i mängder, alla typer av tillbehör och så vin i mängder.

Jag och mina vrålsnygga bordsdamer, Daniela och Sofia.

Amanda strålade verkligen under kvällen. Sån pangtjej alltså.

Amandas pojkvän är persisk, och i Iran är det tradition att en kvinna dansar en speciell dans med kniven som man sedan skär upp bröllopstårtan med (hade ingen aning om detta?). Amanda har tilldelat Steffi, som är made of honor, den uppgiften. Så hela kvällen skämtade vi om Steffi och hennes knivdans, haha.

Den här skickade vi till min bror när han höll på och fyllesmsa mig hehe.

Vi tog in oändliga mängder med shots, bland annat dessa mini whisky sour som var SÅ JÄVLA GODA. Vassa är bäst i stan som gör så engagerade drinkar alltså!

Efter en äkta tjej-förfest hemma hos mig med Spice Girls på högsta volym (förlåt grannar) så gick vi till Fou för att festa vidare.

Ah sen blev det en jävla fest, dj:n var helt sjukt bra så vi stod i soffan och dansade från öppning till stängning. Fan vad liten jag ser ut här förresten, haha.

Ja här någonstans fick mobilen ligga och sova i jackfickan för resten av kvällen.

Tack alla tjejer för en alldeles underbar dag! Och stort grattis Amanda, Shoan är så lyckligt lottad som får leva sitt liv med dig.

På söndagen var det fullt hus hos oss och fullt ös till kvällen men jag var så bakfull så jag tog inte en enda bild. Ibland får man dispens va?

  1. Hej Michaela!

    Först och främst vill jag säga tack för en grym blogg! Jag läser ofta på bloggen att du äter mycket kött, därför vill jag tipsa om ett företag som heter Ekomatbilen. De säljer hängmörat, kravkött men viktigast av allt är att det är ekologiskt! De erbjuder hemleverans i hela Stockholmsområdet till bra pris. Jag lovar dig att du och din kille inte kommer bli besvikna. Deras hemsida är http://www.ekomatbilen.se

    Puss! / Micaela

  2. lite knäpp fråga måhända, men vad hände med hunddrömmarna du hade när du var yngre? vill du skaffa en nu eller i framtiden?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi