Sill & snaps, folkfestival och salsa från himlen.

I torsdags efter en after work med mina kära kollegor styrde jag stegen ut från kontoret och mot…

Tennstopet för den årliga sillmiddagen!

Jag är ju otroligt svag för sill, snaps, trevligt sällskap och blomkransar så lucky me att allt detta fanns på denna underbara middag!

Johan och Iris, en del av mitt bordssällskap.

En liten orkester kom och spelade musik för oss, älskar sånt.

Sen åt vi jordgubbar med grädde till efterrätt, sommarkänslan var inte nådig.

Ett pit stop på Vassa Eggen men eftersom jag hade druckit x antal snaps var det bara att acceptera sitt öde och åka hem. Kroppen tar verkligen ut sin rätt efter fem stycken utemiddagar i rad. Den säger stopp till slut, som efter en alldeles för trevlig sillmiddag.

I fredags morse åt vi frukost hemma och promenerade sedan ut till Gärdet för att se Nationaldags-galoppen som jag berättade om tidigare!

Sen gjorde vi oss i ordning och tog oss ner till BAR för examens-middag.

Mamma och pappa brukar klaga på att jag och killen är sena, bara därför fastnade de i bilköer och kom 20 minuter sent (!). Vi tog en fördrink medan vi väntade.

Sedan åt vi en mixad grilltallrik med fisk och skaldjur. Diverse tillbehör så som avokadosallad och pommes samt ett gäng såser. Sköljde ner med cava. SÅ GOTT!!!111

Efter middagen gick vi hem till oss för att äta dessert och fortsätta kvällen. Här är de fina, nyexaminerade paret 🙂

Vi åt olika mini-efterrätter och pratade tills det blev natt.

I lördags morse åt jag och dudey ägg & bacon samt lite bakelser som fanns kvar från kvällen innan *win*

Sen gick vi på stan en sväng! Jag älskar den här väskan, men den är lite väl pricy…

Vi gick förbi Smaka på Stockholm. Jag är ett stort fan till alla typer av happenings som gör staden man lever i livligare, så vi hängde där ett tag. Smakade på mat, tog ett glas, tittade på folk, pratade med folk.

Sen kom den här coola killen förbi så då styrde vi stegen vidare…

… drog till parken och lekte ett tag. 

Väl hemma hade vi plockat upp chili ur frysen och detta var våra tillbehör.

Han gjorde en salsa som på riktigt hade ramlat ner från himlen??? Jag vet inte men fan vad välsignad jag är med en kille som är duktig i köket alltså. Hurray for me! Sen åt vi och somnade framför en film.

I går var vi som sagt ute hos hans föräldrar och grillade hela dagen, en mycket mysig dag som jag tyvärr glömde ta en enda bild från 🙁 

Det var min långhelg det!

<3

  1. Hej Michaela och Dasha! I senaste avsnittet pratade ni med Bingo om hur viktigt det är att leka av sig innan ett seriöst förhållande. Jag är 19 år och har nu varit tillsammans med min kille i lite över ett år, själv har jag inte haft ett förhållande tidigare och inte heller ”lekt av mig” speciellt mycket, däremot ser jag inget problem i det hela men börjar efter avsnittet bli förvirrad. Måste man leka av sig för att det ska fungera i längden? Ta gärna upp det här i veckans avsnitt!
    Tack för världens bästa pod!
    Kram.

    1. Svar till Förvirrad:
      Hej fina,

      Jag tror inte att alla har det behovet. Långt ifrån. Men har man det, ska man göra det. Annars kommer man att vara för nyfiken under livets gång.

      Kram
      M

  2. Helt sjukt att jag precis när jag läser ditt inlägg håller på och velar om jag ska köpa exakt samma väska fast second hand..måste vara ett tecken! Tycker också den är lite väl dyr om man köper den från butik..låter som du haft en härlig helg annars! 😊

  3. Åh kan du inte lägga upp lite recept på maten din kille slänger ihop? verkar alltid så himla gott, och den lasagne du har skrivit om tidigare är en självklar favorit!

  4. Hej fina du,
    Min bror tar också sin examen i veckan och jag har fortfarande inte köpt en present. Vad köpte du till Timmy? Har du något tips? Tack i förhand

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi