Tjejmiddag på Pontus








De sista bilderna är snodda av Foodjunkie <3

Igår var jag, Petra, Edita, Mira och LinnPontus för att testa deras nya meny i matsalen. Vi drack bubbel först följt av ett lätt, vitt vin och sedan ett tyngre rött. Jag åt matjesill med dillpotatis, ägg och syltad rödlök till förrätt och en hamburgare på högrev och oxbringa med ankelever, tryffelaioli, tomat och avokado till varmrätt.

Det var som ni förstår väldigt gott.

Godast av allt var nog sällskapet trots allt. Vi hade en riktig tjejmiddag och avverkade allt från prat om städmani till förhållanden, singelliv, preventivmedel och en hel del mer. Tycker om de här tjejerna väldigt mycket!

  1. Vad mysigt det verkar! Blir hungrig när jag kollar på bilderna för att det ser så gott ut, speciellt på den sista bilden.

  2. Hej! Tack för en bra blogg! Du är ju väldigt smal och fin, hur håller du formen när du äter ute så mycket? Godis och fika m.m. Och du verkar inte heller träna desto mer:) finns det några tips till någon som vill gå ner i vikt men inte avstå livets goda?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi