In love w my Stella



Jag vet inte om jag någonsin har älskat ett materiellt ting lika mycket som jag älskar min nya väska från Stella McCartney. Ofta tittar jag på den och blir knäsvag över färgerna och formen. Den gråa nyansen gifter sig alldeles perfekt med guldkedjan och för att inte tala om det rosa (!) innerfodret. Jag älskar verkligen rosa.

Speaking of… igår på River Islands pressvisning fick jag den lilla rosa bollen, tyckte den passade på väskan 🙂

Jag har fått lite frågor om väskan; jag köpte den i Stella McCartneys butik på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Jag vet tyvärr inte vad färgen på väskan heter dock men om ni ringer dit hjälper de er!

  1. varför betala så mycket för plast? det är inte ens läder. när det blir slitet så ser man platsen under 😛 så som man gör med med billiga skor som slits ut, not nice

    1. Jag respekterar Stellas beslut om att inte använda läder och tror att väskan kommer hålla med bättre kvalitet än flera väskor jag har haft i just läder genom åren. Jag tror att hon vet vad hon gör 🙂

  2. sjukt snygg väska! Är sugen på att köpa en sådan jag själv. Hur mycket kostade den? Frågan om jag har råd med den haha…..

  3. Hej, älskar väskan, ville bara fråga vilken modell du köpt. Så svårt att hålla koll på dom, alla ser väldigt lika ut 🙂 Älskar bloggen!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi