Tjejlunch







Tjejlunch på HTL Hotels idag med ett gäng sötnosar. Helt rätt för energin. Nu jobb följt av pressvisning av River Island och sen vankas tjejmiddag! Mycket bra tisdag ändå. Puss!

  1. Hej Michaela! Vore verkligen hur kul som helst om du ville kolla in vår blogg och säga vad du tycker! Kramar Elin och Gisela

  2. Hej Michaela, jag är en 12 årig tjej som älskar din blogg, i vår klass är det ganska mycket par. Det som är grejen med att bli iho just nu är nog att man har en bästa killkompis som man kan va med under sommaren, skicka oändligt massa hjärtan till och skriva datum på instagram i sin profil.?
    Att vara kär i någon och veta att den känner likadant.
    Det är inte en vuxen riktigt ”relation” men det är kärleken som styr. Men min fråga är:?
    Hur fan ska man säga ”nej” till någon som vill bli tillsammans? ( om man inte har känslor för personen)
    Blev frågad av en kille i parallell klassen via kik. Som jag varken har kontakt med eller är kompis med. Han är bara väldigt irritetande men uppenbart kär i mig. Tyvärr hade jag inte några känslor gör honom och jag skrev: hej det var gulligt av dig, jag vill inte bli ihop men vi kan bli vänner och börja smsa”. En usel jävla ursäkt var det enda jag kom på, vad tycker du man kan/ska svara om detta händer igen och jag inte har känslor för persone. Då jag redan i kär i en annan person men singel än sålänge.?
    Kärlek är verkligen det värsta och bästa som finns, men jag har sådan ångest efter att jag svarade som jag gjorde.
    Förlåt för en så lång text, kramar ifrån en 12 årig tjej.?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi