En morgon utomhus







Halvvägs på väg till jobbet kände jag bara att nej, Stockholm är för vackert för att man ska gömma sig på ett kontor. Så jag tar dagens mejlskörd med en färskpressad apelsinjuice på Italianos cafe istället. Det känns alltid som att man är i Italien här, älskar det. Älskar att vara utomhus. Älskar att gå till jobbet i t-shirt.

  1. Hej Michaela! Åh vad härligt det ser ut med försommar i Stockholm. Jag själv är bosatt i Australien för tillfället så jag ska väl inte klaga. Flyttar dock hem om tre veckor och kommer då att resa väldigt mycket överallt och flyga länge. Det jag undrar är om man på något sätt kan få tag på dina böcker online?

    Jag själv skriver väldigt mycket och har tryckt upp en bok utan att publicera den eftersom att jag ångrade mig, men kommer nu börja publicera över internet med e-books och även i PDF-filer. Läser din blogg dagligen och är SÅ HIMLA SUGEN på att läsa dina böcker som alla säger är fantastiska. Beundrar ditt sätt att formulera dig och du inspirerar mig väldigt mycket när det gäller just skrivningen.

    Om det finns något sätt för mig att få tag på dom innan hemresan så är jag jättejättetacksam för svar! Ta hand om dig och sluta för guds skull aldrig blogga.

  2. Skorna är så jävla snygga!! 🙂 Visst var dom köpta på Zara? Kan inte hitta på deras hemsida…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi