Pockey by Pontus

Lunch på Pocket idag med mina kära kollegor. Sallad först och rabarberpaj sen. Följt av dekorations-shopping till fredagens studentskiva som Devote ska ha tillsammans med Warner Music!!! Oändlig pepp på den.

  1. Kan inte du kanske uppmana dina läsare att rösta i eu-valet! Ni bloggare når ut till så fruktansvärt många människor och för att försöka mota bort nazism och rasism behövs det engagemang! Det vore så fantastiskt om vi gemensamt kunde hjälpas åt att förinta rasism, nazism, diskriminering pga sexuell läggning och all annan fruktansvärd behandling av, och åsikter om, människor som ska vara lika mycket värda oavsett hudfärg, religion, ursprung, kön och sexuell läggning osv. Alldeles för många unga struntar i att rösta, särskilt i eu-valet. Man tänker kanske att det inte påverkar en, men det gör det! Sophia

  2. Kan inte du kanske uppmana dina läsare att rösta i eu-valet! Ni bloggare når ut till så fruktansvärt många människor och för att försöka mota bort nazism och rasism behövs det engagemang! Det vore så fantastiskt om vi gemensamt kunde hjälpas åt att förinta rasism, nazism, diskriminering pga sexuell läggning och all annan fruktansvärd behandling av, och åsikter om, människor som ska vara lika mycket värda oavsett hudfärg, religion, ursprung, kön och sexuell läggning osv. Alldeles för många unga struntar i att rösta, särskilt i eu-valet. Man tänker kanske att det inte påverkar en, men det gör det! Sophia

  3. Michaela ! Hjälp! Jag har slingat blonda slingor för första gången någonsin på mitt mörka hår. Vart as nöjd men nu är håret jätteslitet känns det som. Har du som också har blonderat några tips?
    Gillar inte hur slitet det är nu. Använder du dig av inpackning eller/och värmeskydd? Och isåfall vilka?
    Mvh SM

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi