En tisdag mitt i livet

Så var man äntligen hemma efter en dag där jag inte ens har hunnit blogga ordentligt känns det som? Nåja. Väl hemma satte jag igång med en vår/sommar-rensning deluxe (omgång 234). Jag vet inte vad det är med mig men jag har åkt på någon feng shui-sjuka där jag inte klarar av att ha kläder i min garderob som inte används. Allt packas istället ner i påsar och åker ner i källaren för att säljas på bloppis eller ges bort.

Jag har samma sjuka känsla kring allt egentligen, mår illa av tanken på att äga massa saker som man inte verkligen tycker om. Troligtvis ett av de mindre charmiga dragen om man är sambo med mig (förlåt älskling). Jag vill liksom göra mig av med så otroligt mycket grejer hela tiden för att göra plats för nytt. Byta skinn liksom.

Jaja nu har jag precis avslutat middagen och ska äta ananas. Det har tagit mig två timmar att trycka på publicera för saker (eller någon) har varit i vägen haha. Men nu så! Ha en mysig kväll så hörs vi imorgon!

<3

  1. Åh jag är precis likadan! Det bästa jag vet är att rensa. Jag tror jag rensar min garderob 5-6 gånger om året. Hatar när massa skräp ligger ivägen för det jag vill ha.

  2. Hallojs!
    Jag och min pojkvän har varit tillsammans ca ett halvår. Det är bra mellan oss och så men jag stör mig på en sak så otroligt mycket och detta kan ibland komma till att såra mig. Han kan inte släppa sin telefon. Nämnas bör att hans jobb inte har något med hans telefon att göra – alltså han behöver inte sin telefon i sitt arbete. Instagram kollar har flera flera gånger i timmen och om vi sitter på restaurang kollar han mer i facebookväggen än i mina ögon.. Kan jag säga till honom eller är det en överdrift?
    Kram kram ❤️

  3. Känner så jag med, att jag vill göra mig av med saker. Gäller både kläder och prylar.. Blir äcklad av bara tanken på vilket konsumtionssamhälle vi lever i

  4. Vad skönt att man inte är ensam om detta. har nämligen fått dille på att rensa och sälja. känns skönt att bara få bort allt gammalt som man inte använder. dessutom har jag börjat bli sparsammare med inköpen och verkligen tänka igenom vad jag behöver och som man kan använda långt framöver.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi