The Nelly Hotel från början till slut

I lördags efter vår superhärliga dag på Ångbåtsbryggan gick jag hem för att göra mig i ordning. Jag var så himla slut i kroppen och ville absolut inte ha på mig något tajt så det blev sköna byxor från Monroe i Sturegallerian och en svart topp från Bubbleroom.

Så promenerade jag bort och checkade in på Lydmar som Nelly.com hade tagit över för att fira deras 10-års kalas! Lydmar är ett så himla härligt och vackert hotell med stans vackraste utsikt.

I en svit på våningen där jag bodde kunde man bli stylad, sminkad och fick välja ut sina favoritklänningar!

Jag valde bland annat den här sommarklänningen 😀

Och den här söta prinsessklänningen som fick bli kvällens dress!

Sen skuttade vi ner till middagen där jag blev så jävla glad över att jag fick sitta med mina älsklingar!!!

Allt var smyckat i sann 10-års födelsedagskalas! Glitter, ballonger, mer glitter, klubbor, sockervadd osv.

Skål!

Alla fick diadem <3

Jag och lill-hjärtat.

Rebecca och Tommy

Hej bästa bordet!

<3

Sen tog middagen slut och då regnade det in massor med människor för att festa hela natten! Det var fest i alla rum, på alla terasser och i alla utrymmen. Hemliga barer och happenings överallt.

Från ingenstans kom ”The Nelly Hotel” upp över hela fasaden på huset bredvid medan det vibrerade och en scen, specialbyggd för kvällen, kom upp från marken??? Och på scenen stod Rebecca & Fiona redo att dj:a med massa glitter överallt. DOG för att det var så jävla grymt.

Sen spelade de skivor medan det då och då kom glitterkanoner som gjorde att det regnade glitter från himlen och så höll det på till stängning. Maken på fest alltså… jag var i chock när det var dags att lägga sig.

Dagen efter åt vi en alldeles otrolig frukostbuffé på hotellet efter en god natts sömn (och ett morgonbad – älskar badkar!).

Tusen tack till Nelly för årets utan tvekan bästa fest. Jag är otroligt imponerad över arrangemanget och hur genomtänkt allt var – från början till slut. All kredd till er!

När vi checkat ut la vi oss på Sams terass som tidigare nämnt. Jag läste, de solade.

Sen gick jag hem och somnade på soffan på grund av mensvärken från HELVETET. Kändes som knivar i magen och ryggen 🙁

Men så vaknade jag och då lagade min älskade man en pasta med sås på bland annat tomater, lök, vitlök, sidfläsk, persilja, chili och massa annat gött. Det var så jävla bra så jag åt upp på två minuter. Det händer typ aldrig…

Summan av kardemumman: Årets bästa helg och den bästa festen jag troligtvis någonsin varit på.

Nu är man inte lite sugen på sommaren 2014 alltså 😀 😀 😀

  1. Forni.

    Jag har precis gjort slut med min kille. Världens finaste kille, men de rätta känslorna finns helt enkelt inte. Jag är inte kär. Han är förkrossad och förstår ingenting. Allt känns skit just nu, hur kan jag såra en människa som är beredd att ge mig hela världen? Hur kan jag såra någon som älskar mig? Allt känns så himla jobbigt och jag vill bara krypa ner i hans famn just nu. Vill laga middag med honom, sova med honom. Det är jobbigt att vara ensam. Vad ska jag göra? Känner mig sämst i världen.

    1. Svar till Anonym:
      Hej anonym, ville bara säga att jag är PRECIS i din sits atm. EXAKT. Du är inte ensam. Vill du prata på något vänster så är jag på. Puss och kram.

      1. Svar till Jag förstår:
        Ja! Jag vill prata. Det är tungt att bära en sådan här grej ensam. För man kan ju inte dela sina tankar med honom längre.

        1. Svar till Anonym:
          Så fint! Hur får vi tag på varandra? Man kanske inte riktigt kan skriva ut mejladress eller nummer här… har du nått bra forum? Kram

        2. Svar till Anonym:
          Så fint! Hur får vi tag på varandra? Man kanske inte riktigt kan skriva ut mejladress eller nummer här… har du nått bra forum? Kram

  2. Åh vilken fantastisk fest det verkar ha varit! 🙂

    Förresten – ni verkar alltid äta så himla gott, blir alltid så himla hungrig när du lägger upp bilder på det ni äter, det vore roligt med mer recept om man får önska sånt, haha! 😀 Stor kram!

  3. Jag brukar inte gå igång så mycket på festinlägg i bloggar, men OH LORD det där lät som jordens fetaste fest. Gud vad jag önskar att jag får gå på en sån någon gång i mitt liv!

  4. Vilken storlek har du på byxorna om man får fråga? Superfina och är sugen på att beställa ett par själv nämligen 🙂 Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi