Michaela & Dashas pod-tv: Sandra Beijer om den första kärleken

Nu är det här – vårt första avsnitt av Michaela och Dashas pod-tv! Som första gäst har vi ingen mindre än Sandra Beijer med oss och ämnet är, såklart, den första kärleken.

Sandra berättar om sin crush på Stålmannen, tre tips på hur man överlever ett krossat hjärta och så pratar vi om slampstämplar på tjejer.

Se avsnittet här

Om ni inte får nog släpps en podcast som är en timme lång klockan 20.00 ikväll! Där utvecklar vi alla ämnen och frågar ut Sandra ordentligt. Ni hittar den som vanligt i er närmsta podcast-app, iTunes eller här.

  1. GRYMT!!!!!!!! älskar er! ♥ Vill bara säga att ni gör mina dagar, så himla positiva och smarta tjejer är ni! Kram på er

  2. Hej!:) jag har så svårt att hitta väskor – skulle bli så himla glad om du kunde tipsa om några olika trendig (lite större så man får plats med nåt i A4-format gärna)! Gärna i lite olika prisklasser:) kram!

  3. Hallå borde man se avsnittet först å sen lyssna eller borde man göra tvärt om? Vill liksom göra ”rätt”. Ni är grymmaaaa! Puss

  4. verkligen superbra! men michaela, inget illa nu, men ibland känns det som att dasha inte får lika mycket rum som du, och att du pratar nästan dubbelt så mycket som hon. gillar ju er båda så väldigt mycket så vill gärna höra er båda lika mycket 🙂 allt gott!

  5. Jättebra! Ni är jätteduktiga och Sandra var en toppen gäst! Nu vet jag äntligen hur nu ser ut när ni pratar haha 😉
    Kärlek till er och podden ♥

  6. Måste bara säga att jag fullkomligt älskar eran podcast! Efter att ha lyssnat på varje avsnitt, varje fredag, blir jag lika ledsen att den är slut och går runt och längtar tills nästa pod kommer! Nu har jag berättat om eran podcast för alla mina vänner och de är helt begeistrade de med! 🙂 En torsdagslyx att få lyssna på era kloka ord!

  7. Kändes faktiskt inte som om att Dasha fick lika mycket ”moment in the spotlight” som dig, Michaela. INGET illa menat, ville bara komma med konstruktiv kritik.

    1. Hej!

      Eftersom jag jobbar med hela produktionen och skriver standardmallen för alla manus blir det naturligt så att jag tar en större "programledar-roll". Alltså inte för att ta plats från Dasha (eller gästen!) utan för att se till så att allt rullar på, tider hålls och det går enl manus 🙂 puss!

  8. Ni är ju för fantastiska! Superhärligt. Så roligt att se er prata, en helt annan grej än att kolla på bilder och lyssna på podden. Ni ska vara riktigt stolta över er själva, keep up the godo work!

  9. Superkul med podd-Tv!:)! en liiten grej bara, gästen ser lite förvirrad ut när hon sitter i mitten, kanske hade varit bättre att ni inte har två sidor?:)
    Kram!

    1. Svar till Emelie:
      Smart tänkt, trist att vi spelat in alla avsnitt nu bara 🙂 Jag hoppas att det ser bra ut i alla fall, jag tycker att det funkar även om du har en poäng i att det blir jobbigt att titta åt olika håll!

      Kram!

  10. Vad är de för jädra svar? Att du håller i produktionen! Om fölket efterfrågar mer av/lika mycket av Dasha så får du väl skriva in de i ditt manus då!

    1. Svar till Hmpf:
      Hej!

      Vi tar olika plats i olika avsnitt beroende på gästen och vår relation till hen, utöver det att jag presenterar de olika programpunkterna.

      Allt gott,
      M

  11. Kändes som Dasha också var där som gäst : / samt lite ”hej Bullen” men de kanske är jag som är för gammal.

  12. Ni borde ha med vicky eriksson, snygg som fan och transsexuell tjej i stockholm. tycker de skulle vara intressant då hon knappt bloggar om just de ämnet längre och därför kanske öppnar sig mer i ”intervju”

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi