Dagens

T-shirt från Calvin Klein, byxor och skinnjacka från Acne, skor från Zara, väska från Stella McCartney, mobilskal från The Case Factory, armbandet på bild från Marc Jacobs


Såhär ser jag ut idag! Trist att man bara sitter på kontoret och tokjobbar förutom ett litet möte… Ikväll blir det dock coctail-klänning tror jag, jag är sugen på att klä upp mig!

Puss!

  1. Snygging!!!
    Jag har alltid undrat men aldrig frågat, vad gör du för att få till volymen i ditt hår? Och har du nåt tips på bra torrshampoo? Kramis!

  2. Hej Michaela! Måste bara passa på att skriva att jag älskar din blogg och din och dashas podcast såå mycket!! Önskar verkligen en till sex podd, de skulle uppskattas med mer knep och tips, kram!

  3. Hej Michaela! Måste bara passa på att skriva att jag älskar din blogg och din och dashas podcast såå mycket!! Önskar verkligen en till sex podd, de skulle uppskattas med mer knep och tips, kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi