Pod-tv, inspelningar och släktmiddagar

Helgen smygstartade redan i torsdags med pod tv-inspelning och champagne!

När vi var klara åkte vi till Honestys 5-års fest.

Kalleryd fixade drinkar i baren till oss, här visar han sina bartender-skills 😀

Polaroider!!! Roligaste ever!

I fredags var det dags för ännu mer pod-tv <3

När inspelningen var slut gick jag och killen på middag med David. Råbiff på Nybrogatan 38 som sköljs ner med ett glas rött, det är fan livet. I alla fall på min topp tre lista av saker som gör mig riktigt riktigt glad:

1. Rödvin och en god middag

2. Lyssna på när små barn pratar

3. Bilder på gulliga hundvalpar och kattungar

I lördags var det dags för ännu mer inspelning! Jag bar bland annat den här gudomliga klänningen från Stylein.

Efter en hel dag på jobbet åkte jag hem för att fixa inför middagen på kvällen. Killens släkt på tolv personer kom över på middag! Vi bjöd på plock till förrätt. Efter Eurovision somnade jag som ett barn och sen vips så var det söndag.

Började dagen med frukost – skagenröra. baguetter och nutella, typ allt man älskar.

Efter frukost och en film tog vi oss ut på en liten promenad.

Och avslutade kvällen med gott vin och lasagne som jag älskar så fruktansvärt mycket. Tack Gud för att du gav oss lasagne.

  1. Alltså Michaela, du är så himla snygg! Dina kläder, ditt hår, ditt smink, allt inspirerar mig så mycket. Vil vara en lika snygg utgåva av mig som du är av dig, typ.

  2. Vad härligt allt verkade vara. Det är nyttigt för själen att göra saker som man blir glad av så fortsätt med det. Fin blogg du har. Mvh Anette

  3. Men va! De är min bästa finaste morbror som är en av dem som startat honesty (petrus). Jag bor 68 mil ifrån han o familjen ( bor i åre) men gluttar in på din blogg emellanåt o så ser jag att du är på partaj hos dem!! Så häftigt 🙂 haha
    Hursomhelst du är grym o hoppas honesty gänget va shyssta!! 🙂
    Kram / Anna !

  4. Haha, jag kom precis att tänka på en grej. Ni kallar podden för blogpod och tvprogrammet för pod-tv? Varför inte bara satsa och kalla det för pod och tv direkt? 😉 Ni gör ju helt klart Sveriges ärligaste och härligaste pod! Inte behöver den kallas för blogpod då 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi