A sky full of stars

Ni har väl för Guds skull hört Coldplays nya låt tillsammans med Avicii? Så jävla bra så jag får gåshud. Den har gått varm på kontoret hela regniga fredagen, man gör vad man kan för att känna fredagspeppen 😉

Coldplay är en sånna jävla stjärnor alltså. Otroligt imponerad över deras framgång. Och tillsammans med i Avicii kan det inte bli annat än grymt.

Lyssna här!

  1. Åh visst Ă€r den lĂ„ten helt fantastisk! Älskar verkligen Coldplay- tycker att de har producerat sĂ„ mĂ„nga toppenbra lĂ„tar och de kĂ€nns sĂ„ genuina som band. Att Avicii har varit med och gjort lĂ„ten gör det hela Ă€nnu bĂ€ttre!

  2. Jag har faktiskt missat den – sĂ„ tack för tipset! HĂ€rlig fredagslĂ„t.

    Du Àr det okej om jag tipsar om nÄgot hÀr i kommentarsfÀltet? Jag har nÀmligen en tÀvling i min blogg just nu inför mors dag. Priset Àr ett par örhÀngen i vit topas som Àr vÀrda drygt 3000 kr. TÀnkte att Àven om inte just du vill tÀvla kanske det kan vara intressant för dina lÀsare?
    TÀvlingen finns hÀr http://jennifersandstrom.se/2014/05/08/tavling-for-mors-dag-historiens-forsta-bloggtavling/

    Ber om ursÀkt om du helst inte tar emot sÄnna hÀr kommentarer.

  3. Hej, jag skrev det hĂ€r i dashas blogg men ville skriva det hĂ€r med 🙂 För det kĂ€ndes ocksĂ„ som ni hade lite olika syn pĂ„ det! Menar absolut inget illa, utan vill mest delge min reflektion dĂ„ jag sjĂ€lv stĂ„r inför det och blev lite.. vet inte det rĂ€tta ordet men nĂ€stan lite ledsen!

    ”Hej! Lyssnade pĂ„ er podcast nu och förvĂ„nades lite över er syn pĂ„ förĂ€ldraledighet! För det första, de allra flesta kvinnor med ”normaltjobb” gĂ„r hem ca 2 vi före sin berĂ€knade födsel, du fĂ„r inte gĂ„ tidigare och fĂ„ förĂ€ldrapenning dĂ„ fĂ„r du typ ta all din semester. Sen Ă€r det vĂ€l rĂ€tt vanligt att kvinnan Ă€r hemma 9 mĂ„nader – ett Ă„r, sen brukar pappan vara hemma. SĂ„ nej det Ă€r inte sĂ„ himla otroligt att vara hemma ett Ă„r med sitt barn och sen jobba, det Ă€r faktiskt rĂ€tt normalt 🙂 Ville bara sĂ€ga det för jag blev lite fascinerad av hela er diskussion! Ni kanske kan tĂ€nka lite pĂ„ hur ni uppfattas ibland nĂ€r ni pratar om vissa saker. Kram frĂ„n en blivande mamma 🙂 ps. Jag Ă€r ocksĂ„ extremt rĂ€dd för smĂ€rta, men det finns sĂ„ mycket hjĂ€lp man kan fĂ„ med psykologer etc, sĂ„ avgör man tillsammans med dom om kejsarsnitt Ă€r det bĂ€sta eller inte!

  4. SnÀlla be dasha sluta tugga tuggummi i podden. Det smaskar jÀttemycket och lÄter sÄ Àckligt!!!

  5. Dasha- tugga inte tuggummi i podden, snÀlla! Det lÄter sÄ vidrigt Àckligt! Hon smaskar sÄ

VÀlkommen att kommentera! Kommentarer godkÀnns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

TÀnk gÀrna efter en extra gÄng pÄ hur det kan uppfattas nÀr du framför kritik. HÀr inne visar vi respekt. Vi önskar gÀrna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

sub archi