Vad vill ni fråga Petra Tungården?

När jag och Petra gjorde första säsongen av Glamourama 2010 😀

Hjärtan! I eftermiddag har vi ingen mindre än Petra som gäst för pod-tv som släpps inom ett par veckor. Vad skulle ni vilja fråga henne när för frågor kring kärlek? Varje avsnitt kommer vi att lyfta fram några läsarfrågor till vår gäst så hit me! Våga fråga!!!

Puss

<3

  1. – Vad hon vill ha hos en kille (utom humor och skäggstubb)

    – Berätta om hennes senaste pinsamma upplevelse i kategorin män.

  2. Hej Petra!

    Har följt dig sedan du gick i gymnasiet och lästa samhälle/ekonomi och din hets inför prov. Jag undrar varför du har varit singel genom alla år? Är du kräsen eller bara haft otur? Du är så himla grym på allt du tar dig an.

  3. Jag tycker Petra verkar vara en superhärlig människa och jag avundas hennes optimism som demonstreras i hennes olika sociala medier. Flera gånger har hon använt begreppet ”supersingel” och jag skulle gärna höra hennes inställning till hur man njuter av ”supersingellivet”. Under de perioder jag själv varit singel har jag tyckt det varit svårt att njuta av situationen en längre tid utan att tröttna på att vara själv.

    Hoppas på svar och det ska bli fantastiskt roligt att ni snart lanserar en podd-TV! Kram Mathilda

  4. Först vill jag bara säga att Petra är ju typ den skönaste tjejen någonsin! Så härligt med någon som delar med sig så mycket!

    Jag undra vad hon har för tips på hur man fångar en killes uppmärksamhet? Spelar ingen roll var men säg typ nattklubb.

    Sen undrar jag om hon kan berätta om någon relation? När fick hon sin första pojkvän till exempel? Känns som hon är lite hemlighetsfull med just relationer.

    Kram till er alla! Älskar podden och ska bli så kull att se den i ett nytt format!

  5. – Hur hinner hon dejta killar när hon har typ 4 jobb och tränar hela tiden? Och jag tror inte på att hon inte dejtar 😉

    – Vill hon att killen ska sova över efter en utekväll eller slänger hon ut honom när hon är nöjd? (låter jävligt hemskt, men vafan, ni fattar). Syftar då på one night stands.

    – Bästa isbrytaren?

    – Hur i hela helvete orkar Petra jobba hela tiden och ändå träna som en dåre? Vad går hon på?

  6. Hej Petra! Hur orkar du alltid ha sån fantastisk energi trots att du alltid har en miljard bollar i luften? Du verkar vara så skön och ta allt med en nypa salt vilket är precis så jag vill leva.

  7. 1. Hur ser hennes drömman ut?
    2. Har hon lätt för att bli kär?
    3. Vad är det sexigaste hos en kille?

  8. Hur lyder den bästa uppraggningen? Alltså, hur vill hon att män ska ragga på henne?
    Berätta om det bästa och sämsta sättet en kille har raggat på henne?
    Hur okej är det att prata med en kille som raggar på en trots att man själv har kille?

  9. Hon sa någon gång i våras (tror jag) att hon skulle våga släppa in killar så då är min fråga om hon har lyckats med det eller om hon fortfarande letar efter någon! 🙂

  10. Hej Petra du härliga person!
    Mina frågor:
    Tips för att lyckas inom arbetslivet?
    Och jag har mycket kurvor och riktigt kraftiga lår men smal midja, har du några tips på kläder och modeller som passar kurvor som är riktigt snygga?
    Shopping tips!? Affärer/märken / vad man kan tänka på för att hitta pärlorna osv

    Kram till er alla

  11. Kommer fråga dig frågan som jag avskyr att bli ställd, men jag misstänker att du är en bättre singel än jag! 😉

    Hur går det med killarna?

  12. Hej Petra!
    Är även jag den eviga singeln i kompisgänget, och har ett litet problem som jag undrar om du känner igen dig i.
    När jag träffar en kille som gillar mig så tröttnar jag lätt, eller går till och med så långt att jag blir äcklad. När en kille däremot är mer svårhanterlig och kanske till och med lite velig med vad han vill så kan jag bli helt fast. Ganska självdestruktivt…
    Så jag undrar om du varit med om detta, och om du i så fall har något tips på hur man tar sig ur detta beteende? Kram

  13. Hej Perta, hur tusan klarar du av att jobba, träna, blogga och dejta samtidigt som du är totalt smashing?? Jag behöver tips från coachen (detta gäller iof er alla 😉 Undrar också när du kysste någon för första gången?

    Massa kramar

  14. Vad är det mest romantiska en kille har gjort för dig?
    Vad är det minst romantiska en kille har gjort för dig?
    Berätta om den första gången ditt hjärta blev krossat.
    Berätta om första kärleken.

  15. Ni måste dra klassikern när det kommer till petra, låta oss göra en riktigt göttig fyllehistoria, som tampongberättelsen eller när hon väckte en pappa i huset hennes ragg bodde i…bring it on!

  16. Hej Petra! Jo jag undrar hur du hanterar motstånd när du vill få igenom en idé? Det kan vara på möten eller i grupper. Det skulle vara intressant att höra utifrån en tuff tjej som du =) Ha de gott!

  17. Åh, så kul! Jag skulle vilja fråga (skriver dom som att dom är ställda till Petra):

    Hur singel har du egentligen varit under dom senaste tre åren? Utåt sett känns det som att du ”dejtat” rätt friskt, men har du de facto haft längre förhållanden som du bara valt att inte gå ut med? Berätta!

    Hur många ”riktiga” (enligt dina mått) förhållanden har du haft och hur länge var det längsta?

    Är det okej att dejta flera samtidigt?

    Hur gör du om du börjat gilla en kille mer? Låter du bli att säga något tills han gör det, är du öppen hela tiden med dina känslor, säger du direkt när du känner att det känns ”mer”? Om du förstår..

    Längtar tills avsnittet!!!! 🙂

  18. Hur faa-an kommer man över ett totalkrossat hjärta? Behöver verkligen tips och inspiration för just nu känns det fan i mig helt omöjligt

  19. Vad hon har för tips hur man ska gå vidare när man har gjort slut. Va ska man hitta på? vad är liksom den bästa medicinen? Gärna lite egna berätelser på vad hon har gjort efer en break up.

    NI ÄR KÄRLEKENS DROTTNINGAR. gryma.

  20. 1) Varför Petra tror hon har svårt att hitta naturlig balans i kost&träning? Verkar hålla antingen strikt diet&träning eller inget alls. Tycker hon utseendet är så viktigt att det faktiskt är värt att fokusera så mycket tid&energi på dieter&hetsträning? Istället på att fokusera tex på inre lycka&balans.
    2) Upplever Petra att hon nuförtiden vågar ta risken att bli kär i en kille? Minns att hon nämnde hur rädd man kan bli då man skall investera känslomässigt i någon då när det verkligen gäller.

    ♥ er podcast!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi