Bravolution med Lindex


I morse svängde vi förbi Lindex showroom för pressfrukost! De släpper deras nya Bravolution som handlar om att de har organiserat om underklädesavdelningen för att det ska bli extra lätt att hitta just sin bh.


Hej hej såhär ser jag ut idag!

Här var mina favoriter som jag fick prova ut 🙂

Och vinnaren! En ljusrosa i spets med lite push up, fin va? Rebel hette den!

Jag och Jossan som diskuterar bh:ar.



Fick med mig den här uuunderbara buketten som får stå i mitt fönster på kontoret – jag är ju trots allt här lika ofta som hemma 🙂

Tack Lindex för en mysig morgon! Nu sticker jag till Riche på lunch.

  1. Du Ă€r sĂ„ otroligt vacker Michaela! Din blogg Ă€r den enda bloggen jag följt i flera Ă„r och jag Ă€r sĂ„ glad över att se hur lycklig du verkar vara! Ville bara sĂ€ga det, all kĂ€rlek. ♥

  2. Först och frĂ€mst vill jag bara sĂ€ga att jag ÄLSKAR din andra bok och ska bestĂ€lla hem din första om nĂ„gra dagar. Spenderar ibland timmar med din bok för det Ă€r sĂ„ skönt att dela samma kĂ€nslor och tankar med nĂ„gon som man inte kĂ€nner. Jag har en liten frĂ„ga som jag hoppas du kommer svara pĂ„. Har du nĂ„gra planer inom en Ă€ndĂ„ ganska snar framtid (dvs nĂ„gra Ă„r) att slĂ€ppa en till bok? Skulle vara fantastiskt!! För du Ă€r sĂ„ fantastisk!! Kram!

  3. Äh, köpte den rosa igÄr ocksÄ! helt underbar, sÄÄÄ fin och sÄ skön!

  4. Hej Michaela
    Underbart att se att du svarar pĂ„ kommentarer 🙂
    Var kommer din tjusiga spets BH/linne som du bÀr under din randiga topp? supersnyggt!!!
    Xo

  5. Pinsamt bara att de inte har utbildad personal som kan hjĂ€lpa med rĂ€tt storlek. Finns inte en chans att du har 75B, det Ă€r en sĂ„n storlek som alla köper men ingen egentligen har. Du borde prova 70C eller 65D som Ă€r lika stora i kupan som 75B men mindre i omkretsen. GĂ„ till en bra butik, förslagsvis ÅhlĂ©ns City i Sthlm, och be om hjĂ€lp att mĂ€ta och prova ut rĂ€tt. Om du mĂ€ter sjĂ€lv, mĂ€t tight precis under bysten, dra av 5 cm och avrunda nedĂ„t. 78cm tex ger storlek 70 i omkrets. Bh:n skall knĂ€ppas pĂ„ yttersta hyskan nĂ€r den Ă€r ny och sedan in vartefter den töjer sig, som alla bh:ar gör. Den ska sitta Ă„t ordentligt för att ge bra stöd (Ă€ven om man har liten byst) och inte halka runt.
    Med vÀnlig hÀlsning /En som sÄlt underklÀder i tre Är och totalt haft tvÄ kunder som faktiskt haft 75B

VÀlkommen att kommentera! Kommentarer godkÀnns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

TÀnk gÀrna efter en extra gÄng pÄ hur det kan uppfattas nÀr du framför kritik. HÀr inne visar vi respekt. Vi önskar gÀrna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

sub archi