Sena middagar, spring i regn och familjehäng.

I fredags efter jobbet gick vi hem till Babak och Danni för en drink (efter att vi kollat på Lets Dance hemma i soffan – heja Steffo!)

Sen gick vi till Hells för födelsedagsmiddag och lanseringsfest för Shiva/VUR!

Världens gulligaste Linn, Maxinne och så lilla jag!

Efter middagen smet vi upp till V för en snabb drink innan det fick bli hemgång. En härlig lördag väntade så jag tog det lugnt med både dryck och dans!

Lördagen började med brunch på Riche, surprise, hehe. Fan vad välbehövligt det var.

Jag åt Egg Benedict forever in my heart och drack cola zero (inte lika gott som röd cola men man kan ju försöka vara lite nyttig ibland…).

Sen fick jag springa upp till Åhlens i eftermiddagsregnet för att köpa en köttermometer till kvällens middag! (killens önskemål)…

Ett nästan färdigdukat bord i väntan på mamma, pappa, farmor och farfar.

Till förrätt åt vi toast skagen eftersom det är svingott och inte alltför vanligt i Italien 😉

Oxfilé på väg in i ugnen.

Och slutresultatet! Fantastiskt gott blev det.

När alla gick vid midnatt somnade jag som en stock och sov sedan i elva timmar.

Morgonen efter blev det frukost och skönhetsläsning.

Sen åkte vi hem till hans föräldrar och åt jättemycket mat som jag toppade med den här rocky road-varianten, mmm fan vad jag älskar choklad.

På kvällen kollade vi på film, jag läste en bok om en bloggare (besatt av bloggvärlden) och sedan var det tack och god natt. Nu är det måndag, jag sitter på jobbet och längtar till kvällens yogapass.

  1. det hade varit kul att få lite mer recept i bloggen, ni äter så fantastiskt hela tiden så man blir så sugen på att försöka själv! 🙂

    1. Svar till sofie:
      Men det kan jag börja med! Ska säga till killen hemma så får vi fota allt när vi lagar och lägga ut här sen 🙂

  2. Tack för världens bästa blogg. Du erbjuder verkligen mycket av allt och det är så mysigt att läsa!

    En konstig (?) fråga, haha. Du/Ni äter alltid så himla mycket goda rätter, men äter du alltid upp allt som du får på exempelvis restauranger? För ofta när ni är ute så äter du förrätt, varmrätt och ibland efterrätt. Jag bor i Italien just nu och det här med primi, secondi, dolci, (ja du vet ju!), jag älskar verkligen mat men det tar STOPP. Förstår bara inte hur du får plats med allt 🙂 Haha. Konstig fråga..ja. Ha en mysig kväll med din kära! Kram

  3. Omg vad god oxfilérätten ser ut !!!! Skulle man kunna få recept? =) Ska ha middag i helgen och detta såg verkligen helt underbart gott ut!

    Vore supertacksam för svar! Kram

  4. Ser att fler skrivit detta men jag måste få recpetet till oxfilén!! Skulle typ på fullaste allvar offra en tå för att ha det där framför mig NU!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi