Inte vara med mer.

Idag vill jag inte vara med mer. Jag orkar inte vara med i den här leken vi kallar livet. Hela helgen har jag somnat till tankarna om att dra iväg till en spa-anläggning långt borta och yoga tills jag hittar någon form av sinnesro. Även om jag vet att mest sinnesro får man om man kommer till ro i sitt befintliga liv – inte flyr ifrån det.

Margaux berättade för mig att hennes mamma bor i en koja i Sydafrika och jag som velat åka dit så himla gärna senaste åren kände bara att NU ÅKER VI. Vem vill inte åka och bo i ett hus som är byggt uppe i ett träd? Som dessutom är placerat bredvid ett resort dit man kan gå och meditera hela dagarna??? Orkar inte vad härligt!!! Maggan, när bokar vi?

Nej nu har jag inte tid att blogga mer för min vecka är lite kaos. Fem webbtv-inspelningar, trehundra möten och överleva. Puss puss.

  1. Det är ganska absurt att jag alltid tänkt att jag vill leva ditt liv då allting verkar så himla perfekt och du har helt enkelt drömlivet. Men inga liv kan vara perfekta och vi alla försöker endast att fokusera på att överleva vardagen ibland. Sänder dig extra många kramar och kärlek idag. Alla dagar är inte alltid att hurra för men tänk på när du blev glad och peppad senast så kanske du ler lite denna dag ändå.. Puss!

    1. Svar till Julia:
      Även om livet ser perfekt ut har alla människor dippar. Det kan vara beroende på massa saker eller helt utan anledning. Inget liv är perfekt och jag tycker det är viktigt att berätta för er om när mitt liv inte känns så roligt – något det omöjligt alltid kan göra.

      Massa kärlek
      M

  2. Jag känner samma sak! Känns jobbigt nu. Skriver uppsats för att ta examen om 1 månad. Känns så himla tudelat. Jätteskönt att det snart är över samtidigt som jag blir stressad för det är snart slut. Uppsatsen måste bli klar!! Vaknar megastressad på morgonen. Men det är bara att försöka tänka framåt, visualisera när tiden är slut och ha någonting kul som väntar där borta! Hoppas din dag blir bättre och att du njuter av veckan trots mycket att göra 🙂

  3. I’ve read you blog for a very long time. I’ve been with you when all you wrote about was how much ”it” hurt, how fucking horrible that new years eve was and so on. So you can imagine how happy I was when you finally found peace within yourself. That’s the beauty of writing. You discover that your longings are universal, that you are not lonely and isolated from anyone. You belong. Either way, I went a little off topic. I just wanted to tell you, that you are important to me. That’s why my heart skips a couple of beats when I read a headline like that. Like I get seriously sad for you. Then I read the rest of the content and think that you’re just having an iffy day. Happiness suits you.

    1. Svar till Tessa:
      Hi darling,

      Wow, I got tears in my eyes from reading your comment. Its so wonderful that you guys know me so well. I am very lucky to have so many friends, even though we’ve never met.

      You are right, im just having a bad day. We’ve all been there. I hope that life will ever hurt like that again.

      Happiness suits me 🙂
      Lots of love,
      M

  4. Ni är sååååå välkomna ner. Ni får en egen koja uppe i trädet!
    Kommer precis tillbaka från yogan och ska ut och paddla, dessutom är det 26 grader. När kommer ni? xx

    1. Svar till eveline:
      Men Gud så trevligt! Vi kommer till hösten, när det börjar bli riktigt kallt och ruggigt här. Jag längtar så mycket!

      Nu sticker jag också iväg på yoga 🙂 xx!

  5. Alla har såna dagar och perioder där man känner att man inte orkar med sitt liv och bara vill fly verkligheten, men det är okej, för vi är ju bara människor. Kämpa på, det ska jag med!

    Massa kramar ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi