Sunny sunday



Är inte buketten vi fick igår när vi bjöd hem till middag helt underbar? Jag har gått och doftat på den hela morgonen. Ljuvlig!

Igår hade vi mina farföräldrar + föräldrar över på middag och idag vankas det lunch hos killens föräldrar. Det har varit mycket familjehäng nu men det är ju så jävla mysigt.

Vad gör ni denna soliga söndag? Nu måste jag springa till bilen! Puss puss!

  1. Åh!! Vilken fantastisk bukett! Man blir så himla glad av blommor i hemmet. Ser levande ut!
    Idag ska jag bara ha en slappdag. Kika på film, äta gott med familjen och ta kvällspromenad med min bästavän. 🙂
    Kramis Mickis

  2. Hej Michaela!
    Nu när ni håller på med temat student på devote, kan inte ni ge förslag på studentpresenter? Ska själv ta studenten och känner att önskelistan är den största ångesten just nu.
    Kram!

  3. Hej Michaela (och Dasha)!
    Jag vet att ni uppskattar när vi lyssnare kommer med förslag till samtalsämne i podden. Men jag skulle Vilks göra tvärtom – berätta något ni inte ska ta upp i podden.
    Träningshetsen i Sverige har varit ett faktum ett tag även om det sakta men säkert börjar lugna ner sig och istället övergå till ”proteinhetsen”. Alla ska vara så biffiga som möjligt och helst vara med i olika tävlingar etc.
    Detta är något som tas upp och syns lite överallt – instagram, Facebook, Twitter, bloggar och tidningar. Jag vill helt enkelt bara tacka er för er podcast får mig att känna mig levande. Här är det inget snack om att ni har tränat 3 pass under helgen och i veckan ska ni träffa er nya PT Johan och köra ett nytt kost- och träningsschema.

    I er podd får man höra om era festfyllda helger med god mat, goda drinkar och underbara vänner. För det är väl så livet ska vara? Jag kan, när jag lyssnar på er podd, stänga av träningshetsen och alla onyttiga kolhydrater för en stund och bara njuta av hur bra jag har det. Så tack tjejer, ni räddar min träningshetsiga vardag. Lots of love!!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi