Valborgsmässoafton och 1:a maj

I onsdags jobbade jag, gick en sväng på stan för att köpa presenter och sedan åkte jag hem till mina älskade föräldrar för att fira deras födelsedag i efterskott!

Mamma hade gjort bordsdukning med grönt från trädgården. Vi var nästan hela släkten som åt gott, drack gott och kollade på fotboll (mest killarna).

Titta vad fin plånbok mamma fick! Blev helt kär, ville ha den själv, men visste att den var perfekt för henne så hon fick den istället :))) Pappa fick en ljusgul, supertjusig skjorta!

Efter middagen åkte vi hem till Babak och Danni för en liten drink… trodde vi? Men deras middag hade eskalerat och när vi kom dansade alla på stolarna till gamla 90-tals hits. Efter 90-tals battles osv. gick vi till Bergmans och dansade vidare till stängning.

Igår, torsdag, var det dags för finlunch med mamma, pappa, Timmy, farmor, farfar och pojkvän! Vi hade bokat bord på Strandvägen 1.

Jag åt en liten råbiff till förrätt <3

Och sedan Egg Benedict med en Bloody, vad annars om det finns på menyn? Min favvokombo.

Efter lunchen låg vi i soffan och tittade på dokumentären ”Bridegroom”, jag fick hålla mig för att inte gråta HYSTERISKT mycket, så himla sorglig och orättvis. Sen åt vi middag; lövbiffsrullader fyllda med parmesan, tomatsalsa, polenta och ruccola.

Vi avslutade kvällen med filmen Gravity, som har vunnit typ alla priser i världen som bästa filmen 2013. Jag hade inte höga förväntningar eftersom jag inte är så förtjust i rymdfilmer och så men wow vad bra den var! Blev jättepositivt överraskad och satt på helspänn från början till slut.

Sen att vi är töntiga paret som sitter hemma med 3D-glasögon för bästa effekt är ju en annan femma… vem är man…

  1. Åh, vet du. Jag måste bara titta in och berätta för jag tycker det är så himla fint när alla andra delar med sig av sina historier.
    Min otroligt underbare man (bara 28 dagar kvar tills det är äkta man:))överraskade mig på det bästa sättet någonsin i går. Han hade i smyg köpt en min favorit: italiensk lufttorkad tryffelsalami och lagt i frysen (jag är gravid, så den måste vara fryst i minst 3 dagar) och ringde mig ifrån London där han är på jobb och sa: ”titta vad som finns i den mellersta fryslådan, ät upp hela själv” en så enkel gest med så himla mycket kärlek. Grät lite hela dagen över hur fin han är.

  2. För att lyckas gå ned i vikt lättare kan Efedrin vara till stor hjälp. Viktigt att veta är att inget bantningsmedel fungerar helt av sig själv. Man måste kombinera det med klassisk bantning. Bantningspiller kan hjälpa dig att förlora vikt snabbare, men kan inte hjälpa dig att tappa vikt om du äter ohälsosam mat och inte motionerar eller tränar.

    Läs mer om Efedrin på http://www.apotek24.co.uk

  3. Åh tokälskar att du bildbombar din blogg med härliga matbilder! Blir så inspirerad och peppad på livet! Här känner man ett glädje, ett lugn och en strålande vacker Michaela! Ha en fin helg nu! Njut av livet, ta hand om varandra och andas in frisk vårluft! 😀 Kram kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi