Takterass, pulled pork från himlen och sommaräventyr på slottet.

I fredags efter kalaset checkade vi in på Clarion Sign för hotell och myzzz!

Jag ställde upp på en intervju med dem som bekant så jag fick påskägg och goodiebag <3

Sen gick vi upp till poolen, drack rosé (jag) och öl (han).

Tills solen gick ner och klockan slog middag 🙂

Vi tog oss till Köttbaren för middag. Jag fick en underbar drink i väntan på bordet.

Till förrätt åt vi friterade pulled pork-bollar från HIMLEN!!! Gå dit och ät dem!!!

Till varmrätt frack vi det här vinet, tips! Sen gick vi till hotellbaren och lekte turister innan vi kröp i säng.

På morgonen åt vi frukost. Gud vad jag gillar hotellfrukost 🙂

Sen packade vi ihop och checkade ut!

Det var ju sommar i lördags, på riktigt alltså, så vi tog med oss kall dryck och hoppade in i bilen mot mamma och pappa.

Vi åkte till Tyresö Slott.

Där vi promenerade i solen och njöt av livet.

Sen åkte vi tillbaka till mina föräldrar och hängde på altanen ett par timmar. Jag drack rött bubbel och läste Amelia.

På kvällen vankades det middag på Pocket by Pontus!

Jag åt sniglar först och lammkorv sen.

Efter maten fick alla påskägg 😀 <3

Tja här någonstans slutade jag fota för kvällen. Vi gick i alla fall hem till oss på en drink innan det var nighty night. Här är jag och Sam!

Söndag och måndag kommer senare 🙂

 1. Får vi aldrig se bilder på ”han”? 🙂 Är ju så nyfiken när man får höra så mkt om honom haha 🙂

 2. Hej Michaela!

  Måste bara berömma dig för din alltid så snygga look till vardags. Det är bloggare som du som inspirerar mig, dvs du har en grymt snygg stil som faktiskt jag kan bli inspirerad av som student.

  Jag är så trött på bloggare med de perfekta outfitbilderna. De inspirerar mig inte för fem öre. Jag snackar outfitbilder där håret är helt perfekt lockat, lager av smink, förstorade läppar, bruna året runt, barbent när det är fem grader ute och alldeles för höga klackar en vanlig tisdag. Det känns som att detta har blivit betydligt vanligare nu på sistonde. Dom här outfitbilderna är det många unga kvinnor som tampas med att se varenda dag och får känslan av att dom inte duger och inte är tillräckligt snygga. Vad tycker du om detta fenomen egentligen? Blir man verkligen inspirerad av sådana outfitbilder? Skadar det inte mer än det gör nytta?

  1. Svar till Josephine:
   Mycket intressant kommentar Josephine och du har helt rätt. Jag är som du. Jag vill se något som jag faktiskt kan kopiera – en stil som funkar i LIVET och kläder som man kan hitta i olika prisklasser. Kul att du är nöjd som läsare! Det gör mig nöjd.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi