”Jag älskade en gång. En gång till efter det. Det var det starkaste och sorgligaste jag någonsin varit med om.”

Psst… vinnarna i tävlingen där man kunde vinna ett ex av ”Om att älska” är utvalda och kontaktade via mejl! Älskar när ni delar med er och vågar sträcka på ryggen. Ni är så jävla bra.

Puss!

  1. Mickis! ÄLSKAR din blogg men läser man ikapp den via bloglovin efter en arbetsdag är det superjobbigt med reklamen som poppar upp och ligger kvar (typ oral-b?). Med varje nytt inlägg får man liksom samma reklam pop-up om och om igen 🙁

  2. Hallå finns dessa tävlingsbidrag att finna någonstans? Var det ett inlägg eller någon annanstans? Verkar fruktansvärt fint ju. Kram!

  3. Hej Michaela!
    Jag ramlade över din blogg av en slump, och fortsatte läsa. Du har ett fantastiskt fint sätt att skriva och verkar sjukt ärlig och ödmjuk. Blir extremt sugen på att läsa din bok! Jag håller själv på med ett bokprojekt som jag bara fastnar i hela tiden, typ tvivlaren, att det inte är tillräckligt och att allting känns väldigt stort med bokproduktion och hur man gör. Att allt går långsamt. Fick dock en stor kick av att läsa din blogg, ville du skulle veta det! Så; tack.
    Sofia

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi