Avskedsmiddag och Rodeo Release















I onsdags smygstartade ju påskledigheten! Vi var först på Pocket by Pontus på avskedsmiddag för Elin. Det är alltid lite tårfyllt att hålla det där sista talet… 🙁

Sen gick vi upp till vår syster Rodeo som hade releasefest för nya magasinet! Det var väldigt lyckat och kul att se så mycket vänner på plats. Jenny och Wasima spelade grym musik så vi dansade i ett par timmar innan jag avslutade kvällen med en drink på riche.

I säng klockan elva och ändå bakis hela söndagen – inte rätt alltså…

Jaja nu ska vi ta oss ut i solen här i Stockholm. 15 grader idag! Lyckan i det.

  1. HallÄ dÀr!
    Skulle vara grymt och du och Dasha kunde ta upp i eran podcast om livet som student!
    Jag ska nÀmligen (om jag kommer in) börja plugga i Lund i höst och lÀmna livet i Stockholm i tre Är.
    Året efter studenten har jag jobbat, rest runt i Asien och blivit starkare för livet. Nu kĂ€nner jag att jag Ă€r redo för plugg och hela studentandan! SĂ„ taggad pĂ„ den samhörigeten.
    Men gör jag rĂ€tt i att ”bara ta ledigt” ett Ă„r efter studenten?
    Skulle ocksĂ„ vara sĂ„ kul att höra vad tycker ni om studentlivet? Hur ska man tĂ€nka inför det? Balansera plugg och fest. Hur ska jag göra för att lĂ€ra kĂ€nna nya vĂ€nner dĂ„ jag kommer sjĂ€lv till en helt ny stad och en utbildning dĂ€r jag inte kĂ€nner nĂ„gra och dĂ€r de andra förmodligen kommer vara Ă€ldre… Samt andra tips för studenter!
    Skulle vara hÀrligt och taggande att höra er prata om det!
    Kram

  2. Michaela! Vet du eller nÄgon annan vart tjejen i DJ-bÄsets skinnjacka Àr i frÄn? Eller har hon blogg/instagram? Dösnygg!

  3. Michaela! Vet du eller nÄgon annan vart tjejen i DJ-bÄsets skinnjacka Àr i frÄn? Eller har hon blogg/instagram? Dösnygg!

  4. Hej Forni (och Dasha)!
    TĂ€nkte börja med att sĂ€ga att jag Ă€lskar era podcasts! Lyssnade precis pĂ„ er ”stora sexpod”. JĂ€ttebra rakt igenom! Dock blev jag lite besviken över att ni bara höll er till heteronormen. Ni pratade alltid om ”han” och ”pojkvĂ€n” i sĂ€ngen. Aldrig om ett homosexuellt par. Annars skitbra!
    Kram!

  5. Har precis börjat lyssna pÄ er pod och den Àr sÄ himla bra!! Love it
    Men undrar hur jag kan fÄ tag i de allra första avsnitten, pÄ itunes hittar jag endast fr o m avsnitt 6.

  6. Hej! Jag har ett förslag till ett poddavsnitt som kan bli intressant, nĂ€mlingen ”hjĂ€rta vs hjĂ€rna” i kĂ€rlek. AlltsĂ„ nĂ€r man ska följa sitt hjĂ€rta och nĂ€r man ska följa sin hjĂ€rna. Hur mycket man ska bry sig om alla praktiska saker kring förhĂ„llandet. Eller om man bara ska strunta i alla problem sĂ„ som Ă„lderskillnad, distans osv och gĂ„ efter kĂ€rleken. Lite dimmigt men hoppas ni förstĂ„r vad jag menar. Kram.

VÀlkommen att kommentera! Kommentarer godkÀnns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

TÀnk gÀrna efter en extra gÄng pÄ hur det kan uppfattas nÀr du framför kritik. HÀr inne visar vi respekt. Vi önskar gÀrna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

sub archi