Trevlig kväll!



Jag ligger i soffan och ska precis börja på Sandras bok. Vårt hem är fyllt av vackra blommor, kylen är full och till middag blir det lammfärsburgare på ciabattabröd. Han har fått påskägg av mig och vi äter sura godisar i soffan. Jag har nya byxor som känns som moln mot huden.

Den här stunden är perfekt.

Hoppas ni får en ljuvlig kväll!
Puss

  1. Kan inte du lägga upp en bild där man ser hela byxorna när du har på dig de? Så man ser hur de sitter på 🙂 älskar din blogg!

  2. Glad påsk /Happy Easter kära Forni!

    Hoppas du får en lika underbar påsk som du är underbar!

    För det kommer jag att ha!

  3. Hej! Vill säga att jag tycker verkligen att din och Dashas pod är fantastisk, och ers bloggar också! 😀 jag har ett förslag till ämne som skulle vara kul om ni tog upp; om man är i ett förhållande med någon där man har olika behov och förväntningar. Tänker på om en har mer behov av närhet, att umgås, att höras, att höra alla fina ord osv. Betyder ju inte att kärleken inte är liks stark från båda håll men hur ska man lära sig leva med detta och komma närmare varann och skapa förståelse och trygghet?! Hade varit skoj och höra era åsikter då detta faktiskt är något av de ni är bäst på ! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi