Ida + Kristin + Forni = Sant

Läste det här hos Kristin hahaha:


Vissa saker glömmer man bort och så dör man av garv när man minns. Det här är internt men det värmer mitt hjärta att tänka på det. Vi tänkte alltså döpa vår klubb till ”Medges Ej” för att vi aldrig hade pengar. Men om man hade en slant över bjöd man alltid de andra på vino. Varje gång vi sågs och blev spontansugna på ett glas vin så utbrast någon ”pengar är inget problem!” medan vi skrattade och länsade fickor och väskbottnar på övergivna mynt när korten studsade.

Jävligt glad över att jag har gjort allt det där med de där tjejerna. Levt för dagen, inte tänkt så mycket, haft riktigt kul och tagit allt som det kommer.
 Det funkar under en period i ens liv och jag är glad att jag tog tillvara på den.

Sen älskar jag de här tjejerna också. För allt vi gått igenom och för allt vi upplevt. För vår distans till saker och hur vi garvar oss igenom saker som gått åt helvete. Hur vi alltid har backat varandra när killar kommer och är jobbiga. Tre tjejer som spelar skivor på krogen – jo man blir ju uppläxad/tafsad på/bråkad med av diverse killar ett par gånger per kväll.

Också tacksam till alla vakter som alltid har backat och tagit hand om en när man försöker spela skivor medan en kille kommer fram och tar en på brösten typ *usch fy blä*.

Blir jävligt kul om några år när vi sitter med små babys, bjuder varandra på latte och skrattar åt allt.


När Janet spelade hos oss <3

Älsklingar

Agnes i bakgrunden! Ha ha älskar henne.

Klassisk H1-inbjudan

Icona Pop som spelade på vår premiärkväll första året på F12

  1. Hej! Först och främst vill jag säga att jag älskar din och Dashas podcast (och era bloggar!). Jag har ett förslag på ett ämne till er pod: er vänskap, skulle varit kul om ni berättar om hur ni blev vänner och så vidare. Ha det gött, ni är bäst!

  2. OBS.
    SE UPP FÖR ISAK NOBEL, ETT SJUKT ÄCKLIGT JÄVLA DRÄGG TILL CREEP SOM SER UT SOM EN PRINS PÅ BILD MEN SER UT Å VA TYP 40 IRL.
    USCH.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi