Hjärnröntgen





Nu dags för att röntga lilla huvudet. Vi håller tummarna så berättar jag hur det gick sen! Jag tror att resultatet visas av min läkare om en vecka typ. Puss!

  1. Michaela! Ville bara peppa dig till att inte använda p-piller. Om du mår dåligt över din hy, som du skriver beror på pillret, använd någon annan form av preventivmedel. Vi använder bara kondom och det fungerar jättebra. Kopparspiral är ett annat preventivmedel som är hormonfritt och som senast häromdagen var på nyheterna då forskare dementerade att spiralen skulle bidra till ökad risk för ägsstocksinflammation. Jag blir ledsen då jag hör dig och andra tala om de nackdelar som kommer av preventivmedel eftersom det egentligen inte bara borde vara kvinnans ansvar. Din kille vill säkert också dra sitt strå till er gemensamma reproduktiva hälsa och därför använda kondom? Ibland kan jag tycka att det blir en sådan norm att ta sitt p-piller bara för att personen lever i en relation, men det behöver inte vara så. Och du skulle också slippa hormonerna som påverkar dig i helhet, inte bara din hy. Tack för en bra blogg!

  2. Fin blogg! Checka min och sprid gärna! Är 14 år gammal med massvis med drömmar, Är skönhetskonsult, och driver en vardags blogg! Ny på devote dessutom!
    Kolla gärna in och lämna en kommentar 🙂

  3. Hej Michaela =)Har precis lyssnat på det senaste poddavsnittet om romantik, uppkurad i soffan med en kopp kaffe i min favvomugg.Precis lika roligt som vanligt (och jag håller med dig om liljor,har under förra veckan försökt förklara för min sambo varför det är så magiskt mysig att få sånna i present). Det enda jag inte håller med er om är diskussionen att äta framför tv,n. Jag och min sambo äter tillsammans kanske tre dagar i veckan, och då oftast i soffan framför tvn framför någon av våra favoritserier med tända ljus och gärna en mysig filt. Det blir inte att vi pratar så mycket just då, men vi pratar ju annars hela tiden när vi lagar maten och brukar oftast ligga i sängen och prata i 2 timmar innan vi går och lägger oss. Jag tänker mig att er diskussion egentligen kanske inte handlar om hur viktigt det är att äta utan tv utan hur viktigt det är att prata och umgås, bara att exakt när man gör det egentligen inte spelar så stor roll? Än så länge är vi iallafall väldigt nöjda med våra pratstunder i sängen =) Kram på dig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi