Poddfest, bloppis och födelsedagsfest(er)

 

I fredags efter jobbet hade vi som sagt bjudit in till 1-års fest för podden! Vi hade styrt ett trevligt mingel på Taverna Brillo för cirka 100 stycken podd-lyssnare.

 

 

Jag var så otroligt rörd efter kvällens slut och helt överväldigad av allt. Stolt som en tupp över att vi har stans skönaste lyssnare och för att vi faktiskt hade riktigt kul ihop. Hemligheter delades ut, kontakter knöts och känslor utbyttes.

 

 

Tack alla som kom! Ni betyder så otroligt mycket. Och alla ni som hade med er min bok att signera, fick tårar i ögonen varje gång typ… / Kanske lite överkänslig men så är det bara.

 

 

Efter festen gick jag hem till min karl som väntade med pizza, lösgodis och film. Jag somnade på exakt 3 minuter, hehe, men det var bara toppen för då var jag utvilad inför bloppisen på lördagen!

 

 

Vi var åtta bloggtjejer som hängde upp massa fina kläder i Linneas studio för att sälja vidare. Det var så roligt! Dock ett stort förlåt till alla för problem med kortläsarna, så jävla tråkigt att teknik alltid ska strula. Det slutade med att jag fick ge ut mitt kontonummer och hoppas att folk för över pengar, några ifrågasatte min tillit men vad fan, ni är ju bloggläsare och om jag är schysst mot er är ni nog schyssta mot mig. Flera inbetalningar som ramlat in redan nu på morgonen i alla fall 🙂

 

 

Jag och en gullig läsare <3

 

 

Jag och Petra som vilar fötterna och catchar up när det blev lugnare med folk. Jag sålde i alla fall av kanske två tredjedelar, men tänkte att jag kanske skulle lägga upp de sista grejerna här? Fortfarande massa fina plagg men när det blir så hysteriskt hamnar vissa plagg i skymundan…

 

 

När bloppisen var över åkte jag hem och bytte om på exakt tolv minuter innan jag skulle vidare på Calles födelsedagsdrink. Därav samma outfit som kvällen innan, plz ha överseende 😉

 

 

Efter första födelsedagsdrinken åkte vi vidare på en fördrink och sen på Rasmus 30-års skiva!

 

 

Här var mitt trevliga bordssällskap.

 

 

Efter en sittande middag bjöds det in till fest i lokalen och någonstans här slutade jag fotografera. Kvällen avslutades i alla fall med att gå till Fou där vi dansade till stängning. Så sjukt bra musik där <3

 

 

Efter den här helgen som seriöst har gått i hundraåttio, var det fosterställning på mig igår. Poddfest, bloppis, flera födelsedagsfester och massa kalas tar på krafterna alltså. Så jag och killen åt pizza till lunch, jag har inte ätit en calzone på flera år (!!!) och började nästan gråta för att det var så gott (anledningen är allergisk mot ost men tog tabletter och då gick det finfint!).

 

 

Sen testade jag den här nya chokladen från Lindt som jag hittade på Ica. Jesus! Mjölkchoklad med kakdeg inuti? Äej men orka.

 

 

På eftermiddagen såg vi Extreamly Loud & Incredibly Close som jag läste för flera år sedan och verkligen gillade. Filmen var helt otrolig. Jag grät minst halva filmen för den var så himla fin och så himla sorglig. Allt kändes. Se den någon kväll nu i veckan! Ni kommer inte ångra er.

 

 

Till middag åt vi kyckling med grillad paprika samt sötpotatissallad med fetaost och persilja. Mycket gott och jag ser fram emot att äta upp resterna till middag ikväll.

 

Tack för den här helgen helgen! Nästa helg blir lugnare, jag ska nog passa på att catcha upp med lite älskade vänner men thats about it.

  1. Ja! Lägg upp resten av sakerna! Deppar alltid lite över att inte bo i sthlm när det är event och bloppis, så att ge oss andra också en chans att fynda hade varit fint 🙂

  2. Hej Michaela!
    Visste inte vart jag skulle ställa denna fråga så frågar här. Vill börja med att säga att eran pod är perfekt, ni ger mig såna bra råd med livet.
    Kan ni inte berätta om ni har erfarenheter av att hålla på och träffa gifta män? Eller tips vad man ska göra? Är det jättefel? Håller själv på att träffa en gift man som har ett dåligt förhållande (säger han). Känslorna börjar sakta men säkert komma.. För vad jag minns har ni aldrig pratat om att vara de ”tredje hjulet”
    Mina vänner ger inte så bra tips så vill höra vad ni tycker om att dejta gifta män..
    Massor av kramar

    1. Svar till Klara:
      ”Är det jättefel?” Men skojar du eller? Klart det är. Sätt dig själv i partnerns situation så slipper du ställa sådana frågor. Så länge de är ett par, hur bra eller dåligt det än är ska du visa respekt. Speciellt om ”känslorna börjar sakta men säkert komma”. Då är det ju helt onödigt att vara med och bidra till ett sådant otroligt svek. Om de fortfarande är tillsammans så finns det någonting kvar mellan dem och de har en historia ihop, någon gång var det dem mot världen och lovade att leva lyckliga och finnas där för varandra resten av livet. Med all respekt, lämna mannen och inse att det du gör är fel. Lovar att du är värd något mer än en upptagen man, någon som kan ge dig allt. Vill du inte ha allt kan du iallafall få en man som du kan ha skoj med, men som slipper ge dig dåligt samvete (som du verkar ha lite av iallafall). Förlåt om jag låter otrevlig men sånt här gör mig så himla ledsen.

      1. Svar till Cecilia:
        Jag kan egentligen inte annat än att hålla med dig Cecilia. Man umgås aldrig med en person som är i en relation. Även om det står utanför ditt ansvar, så bör man vara snäll mot sina medmänniskor och behandla dem så som man själv önskar blev behandlad. Och om jag och min kille hade det dåligt en period hade jag uppskattat om ingen hade en relation med honom vid sidan av. Vill dock påpeka att det självklart är mannen som befinner sig i relationen som gör det stora felet här – men man behöver inte vara medbrottsling.

    2. Svar till Klara:
      Jag tycker svaren du fått här är lite hårda. Ja, jag dejtade en upptagen kille när jag var 19. Idag skulle jag aldrig göra det igen. Inte p.g.a. respekt för den andra tjejen (även om det kan ge lite dåligt samvete) utan p.g.a. respekten för mig själv. Det är killen som har ansvar för sin relation. Och alla normala/sympatiska/bra människor gör slut innan man går vidare till nästa person. En person som är gift men ändå kan ha en relation bakom ryggen på sin partner är faktiskt en rätt vidrig person. Och en sådan person vill man ju ändå inte vara tillsammans med. Poängen är att den enda som får ut något ur den här relationen är mannen som får ett uppblåst ego. Så respektera dig själv tillräckligt för att välja en man som kan ge dig allt som du kräver och inte bara delar av det. (Och nu kanske någon säger att de bara vill ligga, och då tycker jag att man kan ligga med en singelkille så är det på samma villkor, och man slipper blåsa upp en gift mans ego).

  3. Gomorron! Funderar på en lite knäpp grej.. Du skrev att du är allergisk mot ost, och tidigare har du skrivit att du är laktosintolerant. Men all hårdost är ju naturligt laktosfri… Inte funderat på om det är mjölkprotein du är intolerant mot? Märker att folk ofta är lite vilsna kring vad som är vad och vad man egentligen kan äta!
    Hoppas du får en härlig dag!

    1. Svar till Macillan:
      Det är ganska komplicerat hela den där grejen… Jag kan liksom äta vissa hårdostar, men inte andra. Mögelostar fungerar inte alls, inte heller mozzarella. Fetaost funkar ibland. Mjölk funkar i liten dos men laktosfri mjölk (som då ändå innehåller mjölkprotein va?) funkar utmärkt. Så jag vet liksom inte riktigt vad det är. Det verkar bero lite på dag och kroppens humör också har jag märkt. Inte lätt det där 🙁

      Puss!

    1. Svar till Madelene:
      Här kommer det (i korta drag!):

      – 1 kg kycklingfile i ugn, 225 grader i 30 minuter. Krydda med valfria kryddor och skär även i två stora röda paprikor. ÖS på med olivolja och släng i ett par vitlöksklyftor!
      – Koka sötpotatis, låt svalna och skiva i mindre bitar
      – Servera sötpotatis på ett fat tillsammans med smulad fetaost, en halv kruka persilja, salt, peppar och olivolja.
      – Bearnaise vid sidan av om så önskas!

      Puss!

  4. Åh jag blir så glad över att se bilder från er Poddfest. Hade älskat att vara där men bor man på andra sidan landet och även större delen i Norge så går det inte alltid ihop. Hoppas att ni hade en grym kväll och att det är även folk som inte var på festen som avgudar er och tycker att ni är fantastiska människor. Tack för alla tips genom året som gått och att en gång i veckan få detdär saknade tjejsnacket som man saknar när man är ute och flyger runt.. 🙂 TACK TJEJER!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi