Nicole.

Minns ni min kärlek till Nicole Richie som jag hade för sisådär tio år sedan (jeeesus vi har hängt här på bloggy ett tag nu)? Jag älskar fan henne fortfarande. Titta på henne! Med sitt lila hår, rosa blomkrans och vit spets. Som en sommardag.

  1. Vad konstigt vad man kan tycka olika. Jag tycker verkligen inte att hon är söt. Kalla ögon har hon. Men hon har cool stil speciellt när man jämför med när hon var med i den där serien med Paris.

  2. Har också under så många år vart inspirerad av Nicole Richie. Hon är så vacker på sitt lite annorlunda sätt. Och bilden, vackrare par får man leta efter!

  3. Hej Michaela 🙂
    Nu har inte min kommentar med detta inlägg att göra.. Men jag undrar en sak. När ni var i New York och åt middag på restauangen La Esquina, hade ni bokat bord långt innan då? Gjorde ni det online eller ringde ni dit? 🙂 Gulligt om du hinner svara.
    KRAM

      1. Svar till forni:
        Tack söta du för du tog dig tid att svara 🙂 Då kan vi säkerligen boka bord där under vår vistelse i USA.
        Stor kram!!

  4. Nicole Richie var väl heroinberoende. Det borde väl finnas andra kvinnor som lämpar sig bättre som förebilder.

    Här är en länk till ett klipp på en Kvinna som jag gillar. Katreeya English, en av världens vackraste kvinnor. De sista fem sekunderna av klippet. Ja vad ska man säga mom det :).

    http://www.youtube.com/watch?v=4nQBGQ1kCF4

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi