Min helg i bilder

 

Min helg började med lunch på Pocket by Pontus. Jag åt flap <3

 

 

Sen körde vi Metro Mode Makeover hela dagen! Här blir jag snygg tack vare bästa Corinne <3

 

 

Att bli piffad alltså, sån oerhörd lyx!!!

 

 

Vi fick en paus så då gick vi till Riche för after work-bubbel.

 

 

Efter en helkväll med Kelloggs i Klocksviten hamnade vi på Bernies för drinkar.

 

 

Sen sprang jag tillbaka till sviten, mötte upp min karl, badade badkar och drack bubbel till halv fyra på morgonen…

 

 

Redo för att checka ut dagen efter!

 

 

Hej då sviten och tack för en underbar kväll!

 

 

Vi gick ut på en promenad i det fina vädret för att sedan sluta upp på…

 

 

Prime Burger för cheeseburgare och pommes med ost och lök på *dog*.

 

 

Sen åkte vi till min killes farmor för att fira persiskt nyår (hur trevligt som helst!!! Men så har jag ju alltid älskat att umgås med familj, äta mat och prata i mun på varandra :))).

 

När vi kom hem kröp vi ner i soffan för att titta på 12 years a slave.

 

 

Precis som man har läst var filmens handling otroligt bra och miljön otroligt vacker. Men jag tycker att det är hemskt att ingen varnar dig för de grova scenerna. De obehagskänslorna som satt i under hela filmen tack vare scenerna gjorde det, för mig, svårt att fokusera på filmens handling när jag gång på gång var tvungen att titta bort, hålla för öronen, gömma ansiktet. Jag tror att alla människor har en gräns på hur mycket smärta man klarar av att titta på och min gräns går långt innan vad som visas i filmen. Jag kan inte ta in det. Det smärtar i varenda del och efteråt är jag fylld av sånt otroligt obehag att jag inte vill vara med och leva på den här hemska jorden längre. Kalla mig naiv, men jag kan inte ta in det. Det är för mycket för mig.

 

I söndags åkte vi hem till mina föräldrar på lunch.

Pappa grillade fiskspett som var MAGISKA. Jag och killen pratade om dem halva bilresan hem haha.

 

Den här spegeln känner ni kanske igen 😉

Efter en dag hos mina föräldrar åkte vi hem och gjorde absolut ingenting resten av söndagskvällen. Tack helgen för att du var så bra!

  1. Hej Michaela!
    Jag undrar hur du ställer dig till spons och reklam i din blogg? För mig som läsare känns det problematiskt att det tex inte framgår att du under bubbelroom eventet fick 2000 kr att handla för och dessutom 20% på samtliga inköp där i framtiden. K-specialinlägget här nedan var ju i alla fall mer uppenbart produktplacerat även om det inte tydligt framgår. Hur ska man ställa sig till resor du gör, restauranger du äter på, klädmärken du bär när man inte vet om du är köpt eller inte? Tycker du inte att du skulle vara schysstare mot dina (unga!) läsare om du var ärlig?

    1. Svar till Hanna:
      Hej Hanna,

      När jag går på ett event med Bubbleroom fick jag känslan av att det framgick att det är ett pr-event, och alltså att jag blir bjuden på tillställningen och även det som erbjuds på den (mat, kläder, goodiebags etc). Även när jag har ett event med ett företag eller en tävling eller vad det nu är, tycker jag att det framgår ganska så tydligt att det är just ett samarbete. Jag skriver aldrig att jag har betalat för något om det har varit något jag har fått av ett företag. Dessutom skulle jag aldrig skriva om ett varumärke, oavsett om jag fick 2000kr att shoppa för eller ej, om det inte är så att jag verkligen gillar det.

      Jag hoppas att ni kan lita på mina rekommendationer och på att när något är ett samarbete, pr eller kampanj så framgår det och när det inte framgår är det produkter, tjänster eller företag jag betalat för att använda, besöka eller ta del av.

      Puss puss!

  2. Jag har skrivit en egen låt, gå gärna in på min blogg och lyssna & säg gärna vad du tycker! Puss & Kram 🙂

  3. Denna spegel har många photoshoots bakom sig, så fantastiskt! Har följt dig sedan du börja blogga, tror till och med du var en av dem första riktiga jag börja läsa!
    Vill verkligen bara meddela att du verkar vara en helt fantastisk person, har verkligen fått en ny ännu bättre syn på dig sedan jag börja lyssna på din podcast! Jag hoppas du unnar dig en cappuccino och en nutella cannoli imorgon 😉 DET ÄR DU SÅ VÄRD.
    Mycket kärlek, puss!

    1. Svar till My:
      My!

      Men gud så mysigt att du hängt med i vadå, tio år nu? Önskar jag fick träffa dig i verkligheten.

      Cappuccino och cannoli ska det bli (måste ju lyda en bloggläsare…)

      Massa, massa kärlek

  4. Jisses vilket glow kvinna, så sjukt snyggt!? Säkert lite pga lycklig och kär som gör att du lyser lite extra, men vad använder du för highlighter/illuminator/primer? Vill också glowea! Du är grym.

  5. Men gud vad roligt att du är tillsammans med en iranier! Hade varit så kul och veta vad du tycker om kulturen, för den väldigt rik som du kanske har upplevt. Men förstår att du inte vill skriva om det för då kommer bara alla försöka gissa vem din pojkvän är, suck haha. Ha en fin dag världens härligaste Michaela! Du är bäst.

  6. Hejhej, jag är 16 år (fyller 17 i år) och jag kanske har en idé till eran podd, eller ja, något jag i alla fall behöver hjälp med. (vill helst vara anonym om det här kommer med i eran podd)

    Det har nyligen tagit slut mellan mig och min pojkvän efter nästan 2 års förhållande. Man kan inte säga att det tog slut på det bästa sättet då vi båda ogillar varandra (haha inte så ovanligt när man är i den här åldern va?).
    Det stora problemet är att han har tagit alla mina kompisar ifrån mig. 3 av dom väljer att vara med mitt ex före mig känns det som. Har fortfarande kontakt med 2 av dom då en av dessa tjejer hatar mig för mitt ex har sagt att jag tycker hon är falsk (vilket inte stämmer, vet inte ens varför han sa så, dramadrama..).
    Jag har sagt till dom att jag blir väldigt ledsen över det här och varje gång så säger dom något i stil med ”Förlåt, jag förstår vad du menar, har jättedåligt samvete över det här och vill inte göra dig ledsen”.
    Vet inte vad jag ska göra, ska jag göra slut med dom? ska jag fortsätta tjata?
    Tycker att både mitt ex och mina vänner borde visa mig mer respekt än vad dom gör, är inte regler nummer 1 att inte hålla på/bli vän med sin kompis ex?

    Ja, ni fattar nog vad jag menar och jag skulle vilja ha hjälp av 2 kloka superkvinnor som ni med det här. Det hade varit jättegulligt. Kramar från mig, gillar er starkt!

    PS. Har ingen kontakt med mitt ex alls för att glömma han så fort som möjligt.

  7. Jag instämmer till hundra procent det du skrev om filmen. Var tvungen att läsa upp det för min pojkvän för det stämde så bra in på vad jag tyckte efter att ha sett den härom veckan. Du formulerade det så bra, jag var bara upprörd efter att ha sett den. Mådde riktigt dåligt och ångrade att jag såg klart den, men som sagt den tar ju upp något viktigt som aldrig för glömmas bort.

  8. Michaela! Jag är inte den som kommenterar på bloggar, men så tänkte jag bara – varför inte?!
    Måste bara säga att du utstrålar sån energi och glädje, och finns det något vackrare än det?! Många har en tendens att ”sunka” ner sig när de går in i förhållanden men du blir tamefan snyggare för varje dag! Vet inte om det beror på att du är kär – men jäklar vad du strålar!

    Ha en fin dag!

    1. Svar till Elin:
      Mja, sådär, men det blir ju svårt att ”hålla hemligt” när man har en blogg där man skriver om sitt liv. Det är inte så att jag vill att han ska vara superhemlig, det är mer så att han inte vill synas på bloggen med namn och bild och då får man respektera det.

      Puss!

  9. Hej Michaela! Tycker så mycket om dig och din blogg. Blir alltid inspirerad. Jag undrar vart dom fantastisk vinglasen på bilden är ifrån? Vill så gärna ha några i kristall stil. Kram!

  10. Jag håller med dig om vartenda ord om ”12 years a slave”. Satt och storgrät på bion från första till sista scenen. Ville inte göra något än att gräva ner mig efteråt. Uäää.

  11. Hej Michaela! Ville bara säga att säga att din blogg är grym – er podcast också, så mysiga ♥ och på den första bilden ^^ va du väldigt lik Beyonce faktist hahaha!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi