Kim Kardashian, baby North och vinprovning

Min fredag började med manikyr och pedikyr. En av mina absolut lyxigaste känslor är när jag får gå på mani & pedi :)))

Nu är våren här (nej, jag ser inte snön utanför) så jag körde på ljusrosa. Tack Emilia för lika ljuvliga naglar som alltid!

Jag skickade den här bilden till Dasha när vi smsade. <3

Sen var det dags för after work! Jag gick till Prinsen för att premiärdricka Hannah & Amandas nya rosévin Perfect Day. Lika ljust som mina nya naglar och smakade som en sommarnatt.

Jag och Agnes våldgästade Dasha och Thomas middag, delade på en flaska roséchampagne och snackade skit.

Sen mötte jag upp killen, köpte indisk take away, åt massor med mjölkchoklad och tittade på en film.

I lördags tog jag sovmorgon till typ tolv (herregud så skönt det var…) följt av en lång frukost. Matbutiken, Systemet och lämna av allt hemma innan jag mötte upp Lin för ett glas vin. Solen låg på så vi satt utomhus på Nybrogatan 38, mycket mysigt även om bilden säger annat haha.

Sen blev det kväll och äntligen dags för fest! Min älskade Petra hade ju maskeradfest där alla hade blivit tilldelade olika utklädnader. Jag var Kim Kardashian, här tillsammans med mina otroligt stora bröst, otroligt stora diamantring och otroligt lilla baby North.

Me n ma baby innan gästerna kom över till oss på fördrink. Jag hade även rumpinlägg så det var liksom former och grejer överallt i sann Kimmy K-anda.

Vi var ett härligt gäng av Spice Girls, Beyonce & Jay Z, Kanye, Alice i Underlandet, Pamela Anderson och många fler skumma typer som drack drinkar och dansade innan vi gick till V för middag och fest!

Så JÄVLA roligt med alla utklädda människor. Får väl ge Petra att det är ganska kul med maskerad… ibland…

Ett zoo.

Ett bubbelbad.

En Justin Bieber

… som sedan uppträdde med Beauty and the beat!!!??? Det absolut roligaste någonsin!!!

Ja såhär ser vanliga Michaela ut, nyvaken och lite bakis. Skönt att ta av sig allt när man kom hem… trivs nog bäst lite mer ”naturlig” so to say… Men kul med lite variation 🙂

Efter frukost och långdusch promenerade jag bort till Griffins Steahouse.

Jag skulle nämligen gästa Vinmagasinets nya webb tv-show!

Vi provsmakade sex olika viner, pratade Frankrike och fick lära oss massor om vin. Mycket rolig inspelningsdag! Säger till när det finns att titta på 🙂

Väl hemma tvättade vi, slängde flaskor från igår och fixade. Sen lagade han en krämig köttfärsås med färsk pasta.

Jag är obeskrivligt lyckligt lottad med en man som är så duktig i köket. Efter middag blev det Remember me i soffan innan det var dags att duna in och välkomna måndag.

Välkommen måndag, snö, halkbana, teoriprov och allt annat som denna vecka innehåller!

  1. Låter som en toppenhelg!Varifrån är nattlinnet(?) från söndagsfrukosten? Är på jakt på alternativ som är snygga, sensuella, bekväma och hålls på (aka inga bröst hoppar ur) 🙂

  2. Jeg har fulgt med deg på bloggen så lenge, men altså i det innlegget her, SÅ vakker du er på alle bildene. WOW! Alltid så feminim, kvinnelig, petit og fin, takk for at du inspirer!

  3. Åh heja dig! Hoppas teoriprovet och halkbanan går bra. Jag gjorde båda två förra veckan, tyvärr kuggade jag på uppkörningen men vad gör det om 100 år. Nu har jag ny tid för det och denna gången sätter jag det! Tack för en sjukt härlig blogg med massor av pepp. Kram

  4. Åh men Gud vilket fint och tjockt hår du ser ut att ha fått!! Skitsnygg färg också! Kan inte du göra ett inlägg om dina hårrutiner? Vad du tvättar håret med, hur ofta, ja hur du sköter det helt enkelt! Puss!!

  5. Kan du inte bara sluta vara så otroligt vacker och perfekt hela tiden=P. Du är så jäkla grym. Kör din grej tjejen du är en stor insperation =D

  6. Michaela. Jag är en mode nörd som bara älskar mode bloggar. jag läser mode bloggar och DIN blogg! Du gör så att jag vill skriva mer personligt på min egen. Riktigt stor inspiration är du, hoppas du vet det. Otroligt vacker är du med! Kram 🙂

  7. fina michaela! får man fråga var skjortan från första bilden kommer från? enkel o snygg!

  8. fina michaela! får man fråga var skjortan från första bilden kommer från? enkel o snygg!

  9. Kul med bildbomb! Men alltså, är det bara jag som reagerar på att dalmatiner-killarna håller leopardtjejerna i skrevet? De kanske var med på det och hade kul, vad vet jag, men spontant känns det inte helt frächt…

    1. Svar till Ellen:
      Jag reagerade på exakt samma sak! Kändes verkligen inte ok.. Men man vet ju inte heller hur omständigheterna var.

  10. Måste bara säga att du är otroligt vacker!
    och du är så sjukt lik Beyonce!
    Jag antar att du får höra det ofta 🙂

    Ha det bra!

    Rebecka

  11. Om det var din pojkvän som satt och höll i baby North på gruppfotot måste jag bara säga wow, han ser riktigt snygg ut! Ni skulle se väldigt fina ihop iallafall hehe ^^

  12. herregud forni du måste gå igenom världens snyggperiod just nu FÖR DU ÄR SÅ FÖRBASKAT FRÄSCH! du är ju alltid pangsnygg men i detta inlägg satt jag nästan och gapade. Så himlans snygg, klok och bra är du!

  13. Hej Michaela! Tycker som många andra säger att du har blivit väldigt vacker! Men tycker nästan det känns fel att säga att du är naturlig under bilden på när du äter frukost. Du åker till salonger regelbundet för att förlänga dina ögonfransar, fixa dina ögonbryn, fixa dina naglar etc etc. Du har alltså alltid färgat hår, förlängda fransar, proffs-fixade ögonbryn, fixade finger och tå-naglar och säkert en hel del mer. Jag tycker det skickar fel signaler till unga tjejer om du säger att du vaknar upp sådär och ser ut så naturligt – andra tjejer tänker kanske varför har hon så perfekta ögonbryn? Och långa fransar? Kontentan är att du är skitsnygg (!!) men jag tycker nog inte att du är helt naturlig 🙂 Kram!

    1. Svar till Hanne:
      Hej tjejen

      Tack!

      Det är nog majoriteten av tjejerna i det här landet som plockar sina bryn och målar sina naglar. Så jag ser inte det som något som gör mig mindre naturlig. I min värld är man naturlig om man är osminkad och inte har något insprutat eller opererat i ansiktet. Så ja, det där är just så naturlig jag kan bli. DOCK med minus för ögonfransarna, jag kan hålla med om att det är lite fusk 😉

      Vill även påpeka att ”… och säkert en hel del mer” inte stämmer. Jag målar naglarna och fixar brynen samt går till frisören, som jag tror att de flesta tjejer gör. Sen fixar jag fransarna som blir vanligare och vanligare, även om jag håller med om att det såklart är som att alltid ha mascara och alltså inte blir helt naturligt.

      Puss!

      1. Svar till forni:
        Okej 🙂 Tack för ditt fina svar och då vet jag. Skönt att fransarna är det enda du gjort, då kan jag hålla med dig mer om det du beskriver som ”naturligt”. Du är sjukt snygg, hoppas du aldrig känner behovet av att operera något! Puss!

  14. Finaste Michaela:) älskar färgen på naglarna, vilken färg är det? Väääldigt taacksam för svar 🙂

  15. Hej! Måste istemma vilket ljuvligt nattlinne. Vet du om dom fortfarande säljer linnet hos Victoria Secret? Den var värkligen perfekt. Skulle jätte gärna hitta likedan.
    Du ser värkligen helt smashing ut, synes at du har det bra! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi