Stella McCartney

Igår hade jag en halvtimme över innan mitt lunchmöte så jag sprang in på Stella McCartney… Det skulle jag inte ha gjort. Jesus Kristus, jag ville ha allt!

Stella McCartney känns så jävla het just nu. Avgudar allt hon gör. Så sugen på en av hennes väskor eller vårskor som är otroligt fina. Dessutom är butiken här i Stockholm så himla inspirerande med stora blombuketter och en känsla av vår.

  1. Om hennes läsare är rolig för hennes liv: stress, jojo-bantning, äta massa knepiga piller, aldrig stannar upp i livet, hets-tränar samt massa andra tecken osv osv så kan jag bara gissa hur du som hennes nära vän känner? Om min bästis höll på sådär skulle jag absolut försöka göra något (med de inte sagt att du inte redan gör det?)

  2. Jag och en ex-kille var tillsammans flera år. När vi gjorde slut för ca 6 månader sen så krossades mitt hjärta verkligen. Nu vill han ha en ny chans. Ska jag gå tillbaka eller vad ska jag göra?

    Kan ni inte ta upp i podden om man ska gå tillbaka till ens ex eller inte, skulle vara kul att höra era åsikter!

    Kärlek till er! ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi