Par-middag, vårsol och ljuvliga Sanna Nielsen

Jag började min helg med lunch på Sturehof med denna donna.

Jag åt fem assietter – typ min favoriträtt på Sturehof plus att det smakar så jävla mycket sommar. Skagen, sill, lax, kokt potatis, sommar, sommar, sommar.

Efter jobbet gick jag ett par ärenden på stan. Bland annat till Stureoptikern för att hämta nya linser. Passade på att prova glasögon medan jag väntade.

Efter en after work med mina kära föräldrar promenerade jag och karln till Vassa Eggen för en middag med dessa ladies och deras respektive.

Vassa Eggen har så satans bra mat. Först åt vi ostron, lamm-tacos och langos till förrätt.

Sedan kött, ett måste där. Jag tog strip steak och sedan mixade vi tillbehör och så tre såser; vitlök, bearnaise, rödvinssky. Om ni gillar bra kött måste ni gå hit!

Efter en lång och otroligt trevlig middag åkte vi hem till oss, lyssnade på musik och drack drinkar tills det nästan var morgon. Parmiddagar for the win ju? Varför har ingen sagt till mig att de kan vara såhär roliga!

I lördags tog vi oss ut i solen och till Broms för lunch.

Jag åt en egg benedict och en bloody till.

Sen gick vi en sväng på stan och shoppade lite 🙂 Men köpte bara tråkiga saker typ strumpor och saker på Clas Ohlsson 🙁

På kvällen åt vi charkisar…

… och kollade Mellon! Så JÄVLA glad över Sannas vinst, hennes låt var ljuvlig och jag hade gåshud från början till slut! Heja heja!

I söndags promenerade jag bort till Nyheter24-kontoret för att träffa på de här sötnosarna.

Vi skulle nämligen spela in podd ihop! Jag gästar alltså deras podcast där vi snackar kärlek, framtid, pressen man har som tonåring och mycket mer. Säger till när det släpps!

Efter inspelningen mötte jag upp killen och promenerade Djurgården runt. Kan vi prata lite om vädret igår? Vår! Jag hade skinnjacka! Och svettades! Herregud vad lycklig jag blev av igår.

Sedan tillbringades resten av söndagen hemma. Jag vårstädade garderoben, plockade ner de största vinterjackorna i källaren, rensade skor och massa sådant. Nu är det så himla fräscht och vår-redo hos oss. Så yey på det.

Vi åt en wok till middag, kollade på en spännande film och somnade vid midnatt. Mycket bra helg! <3

  1. Hörde ett spännande samtal nyss om Sanna Nielsen som innefattade att hennes låt vad jättedålig och att hon sjöng falskt i första uttagningen. Jag tänkte att någon måste ju ha dålig smak, jag tycker också den var helt fantastisk 🙂

  2. Hejsan!
    Gå gärna in på min blogg och kolla in inlägget där jag och min vän har skrivit om viktnedgång och bantningshets! Detta är en skoluppgift och vi vill gärna läsa folks reaktioner och tankar om detta, så kommentera gärna vad du tycker!

    Ha en bra dag, kram! 🙂

  3. Hej

    Lite nyfiken på hur det går med ditt körkort?? Jag håller själv på att harva.. och får pepp av dig 🙂

  4. Blev så fantastiskt glad när jag fick äran att sälja strumpor till dig haha. Älskar ert podcast och era bloggar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi