Ett dygn i London

I måndags morse drog jag och Carro till Arlanda för ett dygn i London!

Underhöll mig med Elle på planet…

Tills vi kom fram till ett soligt London! Hoppade direkt på en buss till Selfridges för att börja eftermiddagsshoppingen där.

En jäkla tur för oss att det slutade regna precis när vi kom 🙂

H&M köpte jag det här perfekta svarta linnet.

Här utanför Liberty, ett av mina favorit-varuhus i hela världen alltså. Så satans vackert.

Efter en dag på stan åkte vi tillbaka till hotellet för att byta om. Vi bodde på Royal Garden i Kensington.

Raka vägen för att se 5 Seconds of Summer, som var den sjukaste konserten jag varit på tror jag. Mer om den i ett helt eget inlägg.

Jag och Carro gick in i den lyxiga baren för en drink. Den kostade två pund, serverades i ett litet plastglas (samma som man får hos tandläkaren) och när jag druckit upp var jag övertygad om att jag skulle bli blind haha.

Efter konserten mötte vi upp några vänner för middag i London. Danni fyllde dessutom år så det var extra glatt!

Kan varmt rekommendera er att gå till Coya om ni är i London.

Efter en trevlig middag tog jag ett varmt bad och somnade som en liten bebis.

Morgonen efter vaknade jag upp till den här vyn. Det är verkligen hjärtskärande vackert med sol när man inte har sett den på länge.

Vi tog oss ut för en frukost på stan…

Och sedan var det bye bye London! Tack för ett mycket härligt dygn. <3

  1. Var till London förra året och ska dit igen i Augusti. Vad heter restaurangen som ni åt frukost hos? Hittade inget ställe förutom typ… Caffe Nero och Costa Coffee sist jag var där!

  2. Hej! Älskar er podcast! Längtar till varje gång den ska komma ut!
    Har ett litet önskemål om vad ni ska prata om.
    Och det är kärlek, såklart. Men tyvärr olycklig kärlek.
    Vad man ska göra, när man gått vidare, insett att man inte borde vara med den här personen men fortfarande i ett halvår bryter ihop varje gång man ses. Hjärtat stannar och man får inte luft och större delen av ens dagar går ut på att tänka på honom. Och man kan inte låta bli att prata med honom, inte ofta bara ibland. Kanske en dålig dag för att genom att prata med honom så får man känslan av att han räddar en och löser alla ens problem. Man saknar honom varje sekund, men man vill ändå inte vara med honom för man har insett att det kommer aldrig bli bra mellan oss igen. Och varje morgon gör lite ont och känns fel för man inser att man inte har honom längre. Att träffa en ny kille känns också avlägset för det känns som att man aldrig riktigt klickar med någon eller får samma känsla som när man var med honom.
    Vad gör man när det känns såhär?

  3. Jag älskar också Liberty! Det tog mig med storm när jag kom dit för första gången. Med min mamma och mormor och vi åt en perfekt äggröra i deras servering.

    Hur som helst tycker jag att du är så väldigt fantastisk också. Du är verkligen en stor inspiration. Jag är sexton år och jag vet att jag har kompisar som håller med. Du verkar vara en så himla fin person, rolig, uppriktig och en jätteduktig skribent. Hoppas på att någon dag se dig på stan så att jag kan gå fram och säga hej! Stor kram.

  4. Åh vad härligt!

    Lite nyfiken på om du gillar London eller Paris bäst? Svårt att välja, jag vet, men jag älskar Paris alla gånger och är så glad för att jag flyttade just hit 🙂 Puss

  5. Ska faktiskt till London om två veckor så det här inlägget var toppen!
    Coya ser riktigt trevligt ut, kollade in menyn på deras hemsida och det verkar ju bra. Vad åt ni? Bokade ni bord långt i förväg? Min syster fylller år när vi ska iväg, så vi vill gärna fira lite extra med trevlig mat då såklart! 🙂

  6. HERREGUD vad fantastiskt!! vill göra samma grej, typ NU!!

    seeen; hörde i dagens pod (OCH JA, JAG ÄLSKAR DEN!!!!!!!!!!!!!), hur ni pratade om dofter. vilken/vilka är dina favoriter? älskar att få dofttips! både parfym, bodymist’s och lotion!

    puss fina michaela!

  7. Haha hade en så rolig dröm om dig inatt.. Tycker det är lite stalkeraktigt att drömma om bloggerskor men jag kan ju inte hjälpa dig!

    Jag var i Paris med min famij och vi skulle ät frukost på Lafayette. Vi satte oss vid ett bord och vem kom och serverade om inte du? 😀 Det var bara jag som kände igen dig men när du gick för att hämta något så viskade jag till pappa att du var en megakändis, en bloggerska från Sverige! ”Blondinbella eller?” sa han. Haha.. Du tyckte det var lite roligt att vi också var svenskar så du frågade vad jag och mina syskon hette. Min lillebror har ett lite ovanligt namn så jag lät dig gissa vad han hette. Jag sa ”Hans namn är något som din blogg handlar väldigt mycket om, även din och Dashas pod Fast på engelska dårå.” Du hade verkligen IIIIINGEN aning om vad det kunde vara, haha så rolig.. Till slut kom du på det – Love heter han ju 🙂 Jag sa att jag alltid velat träffa dig och sa att du och Dasha verkar vara två helt fantastiska tjejer som jag mer än gärna hade hängt med (sant!) och eftersom jag är i Sthlm varannan helg då min kille bor där (jag bor i Köpenhamn) så kom vi överens om att ses nästa gång jag kom upp! Sjukt trevlig var du iaf 😀

    Måste bara säga att er pod är också världens bästa. Älskar den och hoppas att ni aldrig slutar! Mina favoritavsnitt är de om distandsförhållande, svartsjuka och när man ska släppa taget. Har hjälpt mig med mina små issues 🙂 PUSS och tack för all inspiration!

  8. Har bott i London i fem månader och det är först när man ser hur folk som inte bor här älskar London som man förstår hur bra man har det att man faktiskt bor här!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi