Grammisgalan 2014 – The Outfit

Såhär såg jag och min bästa vän ut igår. Det var härligt att vi matchade i långklänningar och jag är glad över att vi klädde upp oss i ett annars så nedklätt Sverige!

Petra hade på sig klänning från Asos och jag hade på mig klänning från min all time favourite – Stylein.

  1. Jag dör vad fab du är! Michaela, topp 3 på råbiff i stan? Kändes som du är rätt person för att leda en rätt när man har dessa cravings! Tack på förhand 🙂

  2. Har en fråga om frågepodden. Ca 36 minuter in i podden från ni en fråga från en tjej vars kille som det inte kan kompromissa när han har en åsikt. Hon skrev: Och nu när vi ska få barn måste vi kunna diskutera och kompromissa.
    Dasha svarade då: Det suger ju att lämna om det är så att du är gravid.
    Var det bara jag som tolkade det på ett annat sätt? Att dom nu planerar för barn? Skrev hon någonstans att hon var gravid, som ni inte läste upp?
    /Hanna

  3. Åh vad fina ni är! Lyssnade på din och Dashas frågepod idag och åh vad rolig den var! Kul när den var lite längre med. Så himla bra svar har ni på allt och jag bara älskar eran pod! Den är lite bättre än alla andras och era svar är alltid lite vassare. Blir alltid så glad av att lyssna på den. Puss från Nicolina!

  4. Hej Michaela! Skulle vara superkul du kunna göra ett inlägg om snygga vårjackor! Är i stort behov av lite inspiration! Tycker det är så svårt att hitta lite tunnare jackor till våren och skulle vara perfekt att få lite inspiration från förebilden herslf 😉 Tack på förhand! Kramkram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi