Söndagsfrukost på en onsdag



Eftersom jag kör sista förmiddagen hemma innan det är dags att möta omvärlden igen (hjälp) och min kille är hemma ett par timmar för hockeyn blev det helgfrukost! Gud vad jag älskar frukost. Nu ska jag doppa min crossiant i kaffet, se klart matchen och sen in i duschen!

Världen, vi ses snart!

  1. JAG TOG PRECIS KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Eftersom jag vet att du håller på att ta körkort ville jag bara dela med mig av lite av min pepp!)

  2. i morse vaknade jag till ett dukat bord med nybakade scones som min snälla mamma fixat, vi hade så mysigt å det var så snällt ordnat, frukost kan vara den bästa måltiden, startar dagen så mysigt.

  3. Jag kom på idag varför jag älskar din blogg, för att det är så mycket kärlek i den. Från både dig och läsarna, tycker det är underbart i en värld där många är bittra mest för jämnan tyvärr.
    pusskram

  4. Kära kära Michaela,

    Blev också makalöst sugen på att äta något nu…
    Och på tal om mat –> italienskt, mmmm drömmer mig bort!
    Har du något speciellt inlägg där du skrivit om Italien du kan länka till? Måstemåste åka dit och äta god mat. Kan du offra 10-20 sekunder och skriva VILKEN STAD JAG MÅSTE BESÖKA?

    All kärlek från Alice

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi