Saffranspaella och gott te






Igår lagade jag en saffranspaella med kyckling, kräftstjärtar, tomat, paprika och rödlök. Serverades med en chili & persilje-aioli! MUMS.

Sen måste jag tipsa om mitt nya favorit-te… Icas ekologiska med smak av havtorn, jordgubbar och skogsbär. Börjar eller avslutar varje dag med en kopp, så himla gott.

    1. Svar till Lina:
      Den är från Linas Matkasse som vi har börjat prenumerera på! Googla Saffranspaella och gör enl recept du hittar. Samt googla aioli och gör enl. recept och tillsätt sedan chili och persilja – et voila! Puss!

  1. Hej! behöver tips på restaurang i sthlm, ska nämligen upp och behöver boka något till helgen. Inte något som kostar skjortan men du verkar ju ha koll. Vet att ni sa något om det i er pod men tänkte bara kolla om du kom på något….

    1. Svar till stina:
      Hej Stina!

      Gå till Supper eller Boquerian och kör smårätter efter er budget – superhärligt!

      Nybrogatan 38 har ljubligt god mat och stora rätter där en varmrätt räcker gott och väl och blir perfekt med ett glas rött (varmrätter runt 150-200 kr).

      Un Poco om du vill lyxa till det med stans bästa italienare.

      Puss!

  2. Paella är ju så gott. Blev extra nyfiken på aiolin som du serverade till. Ska hålla utkik efter teet som du rekommenderar, jag är ständigt på jakt efter nya tesorter 🙂 Hoppas du får en fin vecka!

    1. Svar till Erika:
      Koka en potatis och mosa den sedan med mjölk, peppar, salt, en äggula – vispa ihop! Blanda ner chili och hackad persilja et voila!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi