Fråga

  • Är podden endast 20 minuter kort för er? Kan ni skriva en kommentar i sådana fall? Samt om ni kan höra hela som brukar vara runt 35-45 minuter!
  1. Hej!

    Jag tycker att ni gärna får göra podden lite längre! Ser alltid fram emot att ett nytt avsnitt ska komma och tycker det är lika tråkigt varje gång avsnittet är slut. Ni har så mycket bra tankar kring de ämnen ni pratar om så därför hade det varit intressant att höra mer, så klart bara om ni själva känner att ni har mer att prata om.

  2. Pa min I-Tunes star det, att den är bara 20 minuter lang, men om jag laddar ner den pa min I-Pod sa kan jag lyssna pa hela podden (alltsa 35 minuter eller vad det nu var i gar!).

    Ha en fin dag 🙂

  3. Via podcastappen så stod det 20 min men sen rullade den på hela avsnittet ändå! Ha en underbar torsdag! Kram

  4. på devotes hemsida funkar alltid hela men ibland strular det på itunes och då är filen bara 20 min lång..

  5. Lyssnade via Podcast-appen i iPhone och hörde hela utan problem, och det var rätt tid angiven också. Inga problem för mig i alla fall.

  6. Jag använder appen Podcaster i min iPhone och då är de flesta senaste avsnitten mellan 20-35 minuter långa, medan andra är mellan 45-50 minuter. Dock har jag kunnat höra hela avsnitten förut genom denna app, men inte längre.

  7. Ja, på iTunes så är dom oftast så korta för mig! väldigt frustrerande. Så jag får antingen gå in och lyssna via hemsidan eller min app Podcaster.

  8. Ja upptäckte att den bara visas som 20 min på iTunes men funkar om man lyssnar via podcast appen! (och på Devote såklart)

    Gillar verkligen din blogg 🙂 ha en fortsatt bra dag!

  9. I podcast-appen till iPhone står det att den är runt 20 min, men sedan fortsätter den och spelar hela avsnitt om det är 40 min. 🙂

  10. Lyssnar via Itunes och där står de att den är 20 min lång, men laddar såklart ner den varje gång och då går det att lyssna på hela 🙂

  11. som andra har skrivit, brukar stå att dom är runt 20minuter men sen när man lyssnar så hör man hela! 20 minuter är för kort så fortsätt köra på 35-45min!
    älskar eran podd!
    kraam

  12. Jag lyssnat via podcast-appen till iPhone och då står det att vissa avsnitt bara är ca 20 min långa, men sen när jag lyssnar kan jag ändå höra hela!

  13. jag har sagt detta till dig innan, och på ITUNES (grejen på datorn) så är alla avsnitt i nutid bara 20 min långa, så jag orkar inte lyssna längre.

  14. Podden funkade, men skulle vara så underbart om ni kunde göra podden lite längre. Er podd är helt ärligt veckans bästa stund, och skulle gärna förlänga den! Tack för att ni är bäst :))

  15. JA 20 MINUTER ÄR FÖR KORT! 40 minuter är minimum tycker jag! Ni hade kunnat prata i en timme och jag hade varit nöjd. Men det förstår jag ju också att det kanske inte går.. men 40 min minst är perfekt!!

  16. Gör dom längre snälla! Jag brukar lyssna på alex & sigges som ju är över en timme så jag vet inte om min förväntning är hög men det känns lite lite med en dryg halvtimma 🙁

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi