Peel – pop – shake

Var på provsmakning av Stream igår – Sveriges första (for real) sockerfria vitamindryck. Med smaker som tropiska frukter, citron/lime samt svarta vinbär och funktioner som att motarbeta trötthet, återfukta samt hjälpa immunsystemet på traven känns Stream absolut mest spännande på marknaden just nu.

Förutom god smak och vettiga funktioner har den ännu en stark egenskap – flaskan! Alla vitaminer förvaras färska i korken så när du köper den slår du ner korken och skakar. Då ser du hur vitaminerna sprider sig i det klara källvattnet och ger drycken en härlig färg.

Min favorit är den gröna som smakar fräscht av citron/lime och är till för att boosta immunförsvaret – ja tack under vinterhalvåret när jag ständigt är halvsjuk…

Bilderna är lånade av Andrea <3

  1. Hej Michaela! Idag får du frossa nutella hur mycket du vill, för idag är det inget mindre än ”world nutella day”. Massor med kramar från en annan nutella älskare från Italien.

  2. Sukralos är gjort av socker. Ett ämne som är miljöfarligt och är extremt mycket sötare än socker.

  3. Sprid inte sådant här. ”Motarbeta trötthet” etc. är bara falsk marknadsföring, ungefär som de där tuggummin som kom för ett tag sedan som skulle ge mental ”skärpa”. Gå inte på sådan här dum reklam, det är bara bullshit.

  4. Var står det ”reklam” nånstans? ”Förutom god smak och vettiga funktioner har den ännu en stark egenskap – flaskan! Alla vitaminer förvaras färska i korken så när du köper den slår du ner korken och skakar. Då ser du hur vitaminerna sprider sig i det klara källvattnet och ger drycken en härlig färg.” ZZZZZZZ…

    1. Svar till Mari:
      Hej!

      Det här inlägget är inte en reklam – jag har alltså varken fått pengar eller andra gåvor för att skriva om produkten. När jag gör s.k ”sponsrade inlägg” skriver jag alltid att det är det alt. att det rör en kampanj vi jobbar med på Devote. Om inget sådant står skrivet är det mina egna ord utifrån mina egna åsikter och känslor kring en produkt. Jag ser min blogg som en utmärkt plattform för att informera om produkter som jag finner intressanta och hoppas att mina läsare uppskattar det.

      Intressant att jag kan skriva liknande inlägg om kläder och skönhetsprodukter men så fort jag skriver om mat och dryck (som in fact är ett större intresse) så kommer kommentarer om köpt reklam. Om ett inlägg är sponsrat så står det med i slutet på inlägget 🙂

      Kram kram!

      1. Svar till forni:
        Jag reagerade också lite ska erkännas. Inte för att jag trodde att du fått betalt för att skriva positivt, men för att jag tror att det är svårt att vara objektiv när man har någon typ av samarbete med ett företag (du skrev t.ex. om helgen där de väl ändå måste ha gett er dricka gratis till festen? + sponsrade yogaeventet). Det kan vara bra att tänka på ändå tycker jag, jag tror det är svårt att vara helt objektiv (även om man gillar grejerna) när man får de gratis. Kram!

        1. Svar till Linda:
          Om jag inte hade gillat produkten, hade jag valt att inte skriva om den alls. Jag får en massa saker genom min blogg men skriver kanske om 25% – det som jag verkligen gillar oavsett om det är dryck, mat, kläder, skönhet osv. Så att det är gratis är inte något som gör det svårare för mig att vara objektiv eftersom jag får testa på massor med produkter iom mitt jobb.

          Om jag inte gillar en produkt syns den inte i bloggen över huvud taget. Om jag gillar en produkt lyfter jag mer än gärna fram den. Jag hoppas att det räcker för att ni ska lita på mig när jag vill rekommendera något till er. Annars är det väldigt tråkigt.

          Kram

  5. Jag har jobbat i branschen tidigare och kan säga att de hälsopåståenden man gör som t.ex ”motarbetar trötthet” m.m. är under bevakning av Miljöförvaltningen och Livsmedelsverket som i sin tur följer EUs direktiv. Företag kan alltså inte hitta på saker som dom vill. Om det finns ett hälsopåstående utskrivet så innehåller produkten ämnen/vitaminer som inom EU är godkända för den effekten som utlovas. Har inte hittat någon sockerfri vitamindryck som smakat bra så ska bli spännande att smaka denna

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi