Devote.se – med stans snyggaste standardmallar

Det är omöjligt för mig att beskriva hur stolt jag är över vår nya standardmall på Devote – men här är den!

När du startar en blogg hos oss kan du alltså välja den här blogg-designen på en gång och sen bara sätta din egen personliga header på bloggen (ditt namn i ett snyggt typsnitt eller en bild på dig själv kanske). Så JÄVLA snyggt.

Här kan ni läsa om hur ni gör och här startar ni er blogg på Devote. Do it!

  1. Hej hej, sjukt snygg stilmall! Jag började använda den men så märkte jag att min domän (tufwa.com) in gick att komma in på. Sedan när jag bytte tillbaka till den ”vanliga” stilmallen så fungerade det. Jag ville bara säga det så att du vet om det. Förövrigt så älskar jag din blogg och du är så inspirerande, kram!

  2. Hej! Saknar att du live-twittrar under Sveriges mästerkock, har du några planer på att börja igen? :))

  3. Har precis börjat blogga på devote 🙂 Kika in på LisaHellenberg.devote.se Bloggar om skönhetsbranschen och allt inom hudvård!

  4. Den är fin, men blev lite besviken då det är extremt långt avstånd mellan raderna när man trycker enter. Därför bytte jag tillbaka till min gamla :/

  5. Jag bloggade först några år på blogg.se tills jag började blogga här på devote. Känslan som man ständigt fick på blogg.se tyckte jag personligen var att man skulle klara sig själv. Att man själv fick googla runt, klydda med konstiga stilmallar etc tills man fick en design som var ok. Nu kan man ju knappt ändra stillmallen där utan att betala pengar.. Så himla irriterande.

    Känslan man däremot får från devote är att man får all hjälp man kan få, det är så lätt liksom. ”Hjälp-funktionen” är jättebra där man enkelt kan lösa problem och nu med denna nya designen, så himlans fin. Det jag vill komma till är: tack för en så himla bra och välkomnande hemsida där jag har trivts sedan första stund.

  6. Varför kan man inte flytta över sin gamla blogg till er? Skulle verkligen vilja blogga på Devote men vill inte förlora mitt arkiv…

  7. Åh vad synd att ni tagit bort det rosa lilla hjärtat när man har den nya designen. Kan man få tillbaka det på något vis (om jag vill behålla den nya designen dvs)?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi