Underlägg

Underlägg i olika former från Svenskt Tenn

Jag är på jakt efter nya underlägg till matbordet hemma! Ni vet ju hur det ser ut vid det här laget – vitt och blankt med mässingprylar på. Vad ska jag ha för fina underlägg? Eller ska man köra på löpare? Jag behöver hjälp! Vad har ni för tips? Ni brukar kunna rädda mig i sådana här lägen haha…

  1. Jag har tyvärr inget specifikt underläggstips då jag är 18 och fortfarande bor hemma, men jag tycker Stockholmskartan var ASsnygg.

  2. Min psykologilärare gör glasunderlägg och brickor. Kanske Inte vad du hade tänkt dig. Men kolla på karolinanolin.se Otroligt fina saker och egen design!

  3. stilrent å enkelt, de går aldrig att tröttna på å går att ha i flera år + passar till allt. vet att du kommer hitta något fint tillslut!

  4. Carolina Gynnings underlägg är helt fantastiska, så himla fina och jag är hur nöjd som helst med mina! Kram

  5. Har dricksunderlägget längst ner åt vänster, så fint och funkar till både en fin middag och vardag 🙂 Så den kan jag absolut rekommendera!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi