Yogadag med mig och Jennie!

Äntligen kan jag presentera min yoga-dag som jag har tillsammans med Yogobe och min underbara yogalärare Jennie lördag den 8 februari här i Stockholm. Vi kommer att köra ett långt och fantastiska yogapass, prata yoga och hälsa, fika, umgås och så får alla en härlig goodiebag vid dagens slut! Dagen kostar 499 kronor och du anmäler dig här.

Eftersom vi vill att alla ska få ut så mycket som möjligt av eftermiddagen har vi bara 30 platser. Det blir litet, intimt och givande. Det känns otroligt roligt att styra ett sånt här event och låta er möta Jennie när jag skrivit så mycket om henne och yogan här i bloggen! Kom och yoga med oss och glöm inte att du är lika välkommen även om du aldrig yogat eller tränat tidigare – yoga är en utveckling du gör med dig själv och inte med andra.

Välkomna yoginis (så gulligt att vara en yogini)!

Läs gärna mer om dagen här.

Tack till våra vänner och sponsorer som vi älskar!

  1. Hade gärna kommit men det är lite kort varsel och framförallt för långt bort 🙁 Svårt att tajma in flyg eller tåg över bara en dag om man inte vill bo själv på hotell..

  2. Jag vill gå! Men jag är nervös för att gå ensam, jag kan bli blyg under mingel och sånt när jag inte har en vän med mig. Kanske får se det som en utmaning helt enkelt! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi