Jag och min Petra

Av en slump när jag skulle leta fram en bild på mig kom den här gamla upp på datorn:

\n
\n

\n
\n

En bild som Petra photoshoppat på oss från 2007. Alltså vad är det här? Haha.

\n
\n

Så mindes jag plötsligt Petras gamla legendariska fotoalbum på Facebook, som alla hade extremt oklara namn typ ”Bröst är som fickor, för fattiga flickor” och ”Nu är pengarna slut”. Hahahaha.

\n
\n

Så jag tog en promenad nedför memory lane och kikade in bland de gamla bilderna. Det är helt galet vad mycket minnen jag har ihop med den här donnan. Vi har känt varandra sen innan digitalkamerans tid, och långt innan Facebook, så allt finns inte dokumenterat. Men här kommer ett smakprov med bilder som Petra delat med sig av i sina skumma album.

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

1. Dubbelhakan?!?! 2. PETRA HA HA

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

\n
\n

Älskar den här människan så mycket så det gör ont. Hon är som min syster, ibland bara suckar jag åt henne och skriker Men Peeetra och ibland orkar hon inte prata med mig och säger jag ringer dig om fem minuter för att sedan ringa upp en vecka senare. Men jag känner den här människan utantill och jag älskar henne för allt hon är och allt jag har fått uppleva tillsammans med henne.

  1. En sån bästis önskar jag att alla kunde ha. Förstår verkligen hur starkt du känner för henne. Jag och min bästa har känt varandra sen vi var 6 år, vi båda är 27 nu! Hon betyder allt och lite till ♥ ♥ ♥

  2. Hej Mikaela och Dasha! Jag har ett önskemål på vad jag skulle vilja höra er prata om i podden. Ämnet är kost och det skulle egentligen kunna handla om allt som har med mat att göra. Hur viktig är kosten i ett förhållande? T.ex. om den ena i förhållandet är vegetarian eller om den ena äter väldigt ohälsosamt medans den andre vill äta mer hälsosamt. Tror ni att det är viktigt eller spelar det inte så stor roll vad den andre äter? Har maten haft en mer betydande roll eller sett olika ut beroende på vilken kille ni har varit ihop med? Eftersom kostvanor är ett ganska personligt och känsligt ämne som engagerar många så skulle jag gilla om ni tog upp det! Dessutom vet jag att ni båda har ett intresse för mat:) Vad är ert synsätt på era egna och andras matvanor? Är det något ni tycker man ska lägga sig i eller hålla sig utanför? Jag tex äter inte kött och får ofta frågan varför. Vad brukar ni laga för mat och hur mycket personlighet tror ni speglas i sin kost? KÄRLEK TILL ER!!

  3. Hej fina du! Jag har letat i din blogg efter info om yogaresan du åkte på, men jag hittar det inte. Skulle du kunna vara snäll och länka till en hemsida eller så där jag kan läsa mer? Du verkade ha det så himla härligt, så jag är också sugen på att åka. 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi