#JUSTDOIT + NTC-TOUR

Vad är ditt nyårslöfte? Tagga #justdoit och dela med dig!

Som ambassadör för Nike frågade de mig vad mitt nyårslöfte kring träning är. Jag har ju lovat att alltid fortsätta med yogan, men utöver det kommer jag även att köra tre stycken pass med Nikes nya app N+TC (Nike Training Club) i veckan. Jag kommer att försöka göra dem i samband med min yoga och kommer att fokusera på övningar som stärker min rygg, nacke och bål. De är mellan 15-45 minuter långa.

Eftersom jag har problem med ryggen (en av anledningarna till min huvudvärk :() så är det viktigt att stärka den. Har ni testat deras nya app? Det är som en förbättrad sammanslagning av deras tidigare appar som jag absolut kan rekommendera er att ladda ner. Perfekt för oss som inte gillar gym.

Den 31 januari kommer Nike ha sitt stora event NTC Tour i Globen förresten! Tidigare har det varit ett branschevent men nu kommer det att vara öppet för alla som är intresserade och tycker det är kul med olika former av träning. Jag kommer såklart att vara på plats och även tävla ut biljetter, men mer om det senare i veckan.

Nu sticker jag iväg på första yoga-passet efter semestern! Härligt. Puss!

P.s Gillar ni bilden? Jag tycker om den för jag ser stark ut, en känsla jag sällan får känna annars.

  1. Har du varit tillsammans med din kille i 1 år och är nu sambo men visar honom inte i bloggen? Vad är anledningen?
    Är du osäker på förhållandet? Vill inte han synas? Eller varför vill du inte visa vem du lever med?

    1. Hej jess!

      Jag är väldigt säker i min relation 🙂 men han har inget större behov av att synas här och jag kände att efter mina tidigare relationer, som har varit något av en offentlig cirkus, så vill jag hålla denna mer privat. Jag tycker fortfarande att jag delar med mig av mycket som är privat och har med min relation att göra (främst i podden kanske) utan att behöva lägga upp bilder på honom.

      Kram!

  2. Fan vad härligt att Nike väljer att samarbeta med en vettig tjej med en avslappnad syn på träning. Instagram och bloggvärlden är redan så full av superdeffade superintresserade träningstjejer/killar som äter kvarg med hallon hela dagarna (för att generalisera lite).

  3. Alltså Michaela, vet att du älskar Sveriges mästerkock men har du sett Junior Masterchef? Alltså det kan vara det bästa jag sett, barn mellan 8-13 år (tror jag det är) som är så SJUKT duktiga i köket och gör perfekta macarons, bräserar bläckfisk och bara är helt fantastiska. Lova att du kollar på det! Så bra!

  4. Måste faktiskt säga att jag tycker det är konstigt att dem väljer någon som röker som ambassadör, det är ju väldigt vilseledande. När blev rökning hälsosamt undrar jag. Nä det gör mig otroligt frustrerad, dem borde promota en bra livsstil!!!

  5. Mitt nyårslöfte är att springa midnattsloppet i augusti, har aldrig sprungit 10 km förut, men orkar man gå samma sträcka så borde det inte va så svårt efter lite träning! Lycka till med körkortet!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi